KNF kiedy ktoś z was weżmie pod lupę ECR dopóki nie jest za póżno a towarzystwo złodziejskie jeszcze nie okradło do zera tych naiwnych co im kase wpłacili na co czekacie czyżby was to cieszyło jak ludzi okradają czy macie wspólny interes
E tam, myślisz że urzędników KNF zainteresuje fakt, że PARP zażądała zwrotu całej dotacji już na przełomie 2016 i 2017r., PZU mniej więcej w tym samym czasie wypłacił 10 mln z gwarancji ubezpieczeniowej, aktualnie PZU (nie mogąc odzyskać kasy od Industry Tech) próbuje wyegzekwować pieniądze z poręczenia wekslowego udzielonego przez ECR i Indygo - a w komunikatach i sprawozdaniach okresowych ECR nie ma o tym ani słowa? To chyba dla nich zbyt drobna sprawa...
Oczywiście mam akcje wsparcie dla tych jak mówi premier polskich cudownych firm ala krzak takich jak ta cała Polska gospodarka te firmy są tylko do wyłudzania kasy z unii i okradania nas jeleni co im kasę wpłacili i prawdopodobnie nigdy nie odzyskają taka giełda jakie te jej firmy mafijne do okradania uczciwych ludzi
Dnia 2018-05-15 o godz. 23:25 ~Basia napisał(a): > Oczywiście mam akcje wsparcie dla tych jak mówi premier polskich cudownych firm ala krzak takich jak ta cała Polska gospodarka te firmy są tylko do wyłudzania kasy z unii i okradania nas jeleni co im kasę wpłacili i prawdopodobnie nigdy nie odzyskają taka giełda jakie te jej firmy mafijne do okradania uczciwych ludzi
Basiu , o tych "cudownych firmach ala krzak" , to ja i inni pisaliśmy już za POprzedniej EKYPY - kilka lat temu , a i dawaliśmy też 'dobre rady', żeby tymi "wehikułami" zajęły się j.w. KNF, Prokuratura (wtedy "całkowicie niezależna"), CBA i inne tego typu instytucje .
Ja też mam pewne obawy czy środki przeznaczone na rozwój "nowych technologii" zapowiadane przez Premiera Morawieckiego nie spotka podobny los jak tych co "zainwestowali" jak Ty Basiu w "INNOWATORÓW" z Nju Śmieć . tego typu spólki (innowacyjne) powinny byc rozliczane za EFEKTY , a nie za "świetne" pomysły i plany cały tzw. rynek Nju Śmieć bardzo lubi słowa : ''dopłaty', dofinansowania, innowacyjność ,... i wiele wiele innych , np. wynalazki , patenty, licencje, "niepowtarzalne produkty na skalę światową" itp. te i inne słowa są (tzn. BYŁY) w powszechnym i częstym obiegu w fazie zakładanie i "rozkręcania" tego "biznesu" , ... okraszone były jeszcze obowiązkowo planami , obietnicami MEGA zysków już nie za długo , tylko trzeba jeszcze "chwilkę" poczekać ,... bo jakieś "drobne" przeszkody stoja na drodze ,.....i tak to, co niektórzy czekają tu juz kilka lat i są pełni ciągle nadziei ,.......
powinien byc zakaz rozwadniania akcji czy dopuszczania nowych do obrotu z ustawowym lockupem dla akcji "zalozycielskich" lub nie dopuszczeniem ich do obrotu do czasu prowadzenia dzialalnosci operacyjnej. chca to nie pozyskuja kapital na obligacjach czy kredytach a nie robia sobie darmowy bankomat z gieldowej leszczyny drenujac i kradnac ich oszczędności !!