• KNF Autor: ~basia [37.47.232.*]
    KNF kiedy ktoś z was weżmie pod lupę ECR dopóki nie jest za póżno a towarzystwo złodziejskie jeszcze nie okradło do zera tych naiwnych co im kase wpłacili na co czekacie czyżby was to cieszyło jak ludzi okradają czy macie wspólny interes
  • Re: KNF Autor: ~tygrys_myszowaty [212.91.10.*]
    E tam, myślisz że urzędników KNF zainteresuje fakt, że PARP zażądała zwrotu całej dotacji już na przełomie 2016 i 2017r., PZU mniej więcej w tym samym czasie wypłacił 10 mln z gwarancji ubezpieczeniowej, aktualnie PZU (nie mogąc odzyskać kasy od Industry Tech) próbuje wyegzekwować pieniądze z poręczenia wekslowego udzielonego przez ECR i Indygo - a w komunikatach i sprawozdaniach okresowych ECR nie ma o tym ani słowa? To chyba dla nich zbyt drobna sprawa...
  • Re: KNF Autor: ~Ocena [176.241.245.*]
    masz akacje basiu ?
  • Re: KNF Autor: ~Basia [37.47.229.*]
    Oczywiście mam akcje wsparcie dla tych jak mówi premier polskich cudownych firm ala krzak takich jak ta cała Polska gospodarka te firmy są tylko do wyłudzania kasy z unii i okradania nas jeleni co im kasę wpłacili i prawdopodobnie nigdy nie odzyskają taka giełda jakie te jej firmy mafijne do okradania uczciwych ludzi
  • Re: KNF Autor: ~bolop [37.47.47.*]
    Dnia 2018-05-15 o godz. 23:25 ~Basia napisał(a):
    > Oczywiście mam akcje wsparcie dla tych jak mówi premier polskich cudownych firm ala krzak takich jak ta cała Polska gospodarka te firmy są tylko do wyłudzania kasy z unii i okradania nas jeleni co im kasę wpłacili i prawdopodobnie nigdy nie odzyskają taka giełda jakie te jej firmy mafijne do okradania uczciwych ludzi

Basiu ,
    o tych "cudownych firmach ala krzak" , to ja i inni pisaliśmy już za POprzedniej EKYPY - kilka lat temu , a i dawaliśmy też 'dobre rady', żeby tymi "wehikułami" zajęły się j.w. KNF, Prokuratura (wtedy "całkowicie niezależna"), CBA i inne tego typu instytucje .

Ja też mam pewne obawy czy środki przeznaczone na rozwój "nowych technologii" zapowiadane przez Premiera Morawieckiego nie spotka podobny los jak tych co "zainwestowali" jak Ty Basiu w "INNOWATORÓW" z Nju Śmieć .
    tego typu spólki (innowacyjne) powinny byc rozliczane za EFEKTY , a nie za "świetne" pomysły i plany cały tzw. rynek Nju Śmieć bardzo lubi słowa : ''dopłaty', dofinansowania, innowacyjność ,... i wiele wiele innych , np. 
    wynalazki , patenty, licencje, "niepowtarzalne produkty na skalę światową" itp. 
    te i inne słowa są (tzn. BYŁY) w powszechnym i częstym obiegu w fazie zakładanie i "rozkręcania" tego "biznesu" , ... 
    okraszone były jeszcze obowiązkowo planami , obietnicami MEGA zysków już nie za długo , tylko trzeba jeszcze "chwilkę" poczekać ,... bo jakieś "drobne" przeszkody stoja na drodze ,.....i tak to, co niektórzy czekają tu juz kilka lat i są pełni ciągle nadziei ,.......

Nic już z tego nie będzie !!!!!!!!!!!!!!1

• Re: KNF Autor: ~prawda [94.254.174.*]
    zgadza się
  • Re: KNF Autor: ~Opinia [5.172.234.*]
    powinien byc zakaz rozwadniania akcji czy dopuszczania nowych do obrotu z ustawowym lockupem dla akcji "zalozycielskich" lub nie dopuszczeniem ich do obrotu do czasu prowadzenia dzialalnosci operacyjnej. chca to nie pozyskuja kapital na obligacjach czy kredytach a nie robia sobie darmowy bankomat z gieldowej leszczyny drenujac i kradnac ich oszczędności !!
[x]
ECERAMICS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.