Dnia 2018-05-15 o godz. 23:25 ~Basia napisał(a):
> Oczywiście mam akcje wsparcie dla tych jak mówi premier polskich cudownych firm ala krzak takich jak ta cała Polska gospodarka te firmy są tylko do wyłudzania kasy z unii i okradania nas jeleni co im kasę wpłacili i prawdopodobnie nigdy nie odzyskają taka giełda jakie te jej firmy mafijne do okradania uczciwych ludzi
Basiu ,
o tych "cudownych firmach ala krzak" , to ja i inni pisaliśmy już za POprzedniej EKYPY - kilka lat temu , a i dawaliśmy też 'dobre rady', żeby tymi "wehikułami" zajęły się j.w. KNF, Prokuratura (wtedy "całkowicie niezależna"), CBA i inne tego typu instytucje .
Ja też mam pewne obawy czy środki przeznaczone na rozwój "nowych technologii" zapowiadane przez Premiera Morawieckiego nie spotka podobny los jak tych co "zainwestowali" jak Ty Basiu w "INNOWATORÓW" z Nju Śmieć .
tego typu spólki (innowacyjne) powinny byc rozliczane za EFEKTY , a nie za "świetne" pomysły i plany cały tzw. rynek Nju Śmieć bardzo lubi słowa : ''dopłaty', dofinansowania, innowacyjność ,... i wiele wiele innych , np.
wynalazki , patenty, licencje, "niepowtarzalne produkty na skalę światową" itp.
te i inne słowa są (tzn. BYŁY) w powszechnym i częstym obiegu w fazie zakładanie i "rozkręcania" tego "biznesu" , ...
okraszone były jeszcze obowiązkowo planami , obietnicami MEGA zysków już nie za długo , tylko trzeba jeszcze "chwilkę" poczekać ,... bo jakieś "drobne" przeszkody stoja na drodze ,.....i tak to, co niektórzy czekają tu juz kilka lat i są pełni ciągle nadziei ,.......
Nic już z tego nie będzie !!!!!!!!!!!!!!1