• aleja dla cierpliwych? Autor: ~mart [5.172.235.*]
    no to teraz niech ktoś powie z tych co tu tak jak ja siedzą albo w jakiś sposób są obecni od roku lub dłużej
    czy ktoś spodziewał się w sierpniu 2017 że zobaczymy tutaj 0.9x??
    wtedy kiedy było 1.5zł, kiedy już prawie szliśmy na 2zł potem najdalej do końca roku miało być 3zł...
    a tak nas zrobili
    i to najprawdopodobniej nie koniec
  • Re: aleja dla cierpliwych? Autor: ~mart [5.172.235.*]
    i teraz najlepsze, nabijamy się ze Stopa ale kupując go w lipcu zamiast alei, aktualnie miałoby się zysk ok 100% podczas gdy na alei już tylko 60-70%
    najlepiej było w ogóle pchnąć ALS w sierpniu po 1.5zł zwłaszcza że wykres zapowiadał kłopoty z dalszymi wzrostami które jednak zignorowałem bo przecież AF.. kupić STO po 0.15 groszy i zgarnąć kolejne 100-150%..
    po prostu spółka na giełdzie to nie żona, nie trzeba jej być wiernym do końca życia :)
  • Re: aleja dla cierpliwych? Autor: ~dani [94.254.186.*]
    Skończ naganiaczu i wstydu oszczędź :) Już takich ludzi ile dało się zarobić i kiedy... masę słyszałem. Bądź mądrzejszy i powiedz mi na czym teraz zarobię w ciąg roku 100%. Nie powiesz, bo to nie proste. Nie powiesz mi nawet jaki będzie wynik stopa za rok. Kupiłeś stopa bądź dumny z siebie i idź tam naganiaj :))
  • Re: aleja dla cierpliwych? Autor: ~Rodryg [5.184.246.*]
    Stop urósł to fakt, ale sprzedawać teraz aleje to nierozsadne.
  • Re: aleja dla cierpliwych? Autor: ~Sajmon [78.88.231.*]
    Jeśli FF to prawie 2,9 mln akcji to wystarczyło by 25 inwestorów mających po 100K i po FF koniec. Nas długodystansowców jest prawdopodobnie kilku, może kilkunastu mających w sumie może 1 mln akcji, a może 1,5 mln. Więc wystarczy kilkadziesiąt K, aby kręcić kursem. Ja zaczynam podejrzewać, że tutaj max. kilka osób kręci kursem w górę i w dól - może po to, aby odebrać od zniecierpliwionych, może to groszołapstwo, ale raczej nie wychodzą ciągle i ciągle przez kilka-kilkanaście tygodni niecierpliwi. Ja w każdym razie zostaję, obserwuję i jestem przekonany, że w którymś momencie pojawi się zainteresowanie spółką o ogromnym niedowartościowaniu wskaźnikowym.
  • Re: aleja dla cierpliwych? Autor: ~glut [195.72.148.*]
    stop podskoczył i teraz korekta z 50%. Ursus, Polimex, FKD tez podskoczyły i co jest teraz ? wig20 podskoczył i co jest teraz? tak samo jest z ALS. tylko płynność duzo mniejsza.
  • Re: aleja dla cierpliwych? Autor: ~mart [5.172.232.*]
    @dani nie jestem naganiaczem, jestem tu od dawna chociaż od lutego znacznie zmniejszyłem zaangażowanie
    nie masz pewności że zarobisz tu 100%, w sierpniu wydawało się nam przecież że 2-3zł do końca roku mamy jak w banku. A mamy 0.95
    natomiast chcesz inne spółki? no to np masz maxpizze, aktualnie trochę za bardzo wybiła ale piękny trend wzrostowy, dobra sytuacja choć wskaźniki nie tak dobre jak na ALS. Tam myślę że spokojnie 100% w rok zrobisz. STO to spekulacja ale jak dobrze się wstrzelić to 100% zrobisz w miesiąc, ale raczej nie teraz. Na alei też może być skok jak rok temu i w lipcu będzie 2zł. Ale to jest giełda i nigdzie nie ma pewnego zarobku. A aktualnie jest tu kanał spadkowy z którego próbujemy się wybić dołem
  • Re: aleja dla cierpliwych? Autor: lakiluuk [109.207.108.*]
    Z tego biznesu wychodzi jakiś grubasek, leszcze mają pchane do głów że to korekta i naganiają w pełni nadziei, a grubasek sobie wychodzi, bo już się dość nachapał i trzeba przejść na Stoppoint.
  • Re: aleja dla cierpliwych? Autor: ~daro822 [194.242.62.*]
    Lakiluuk jak nie wierzysz nam gdy Ci piszemy że piszesz głupoty to daj to co piszesz przeczytać rodzinie i to samo Ci powiedzą. Tego się nie da czytać, z MOC-a się chociaż pośmieje ale ty piszesz jak byśmy byli na poziomie szkoły średniej lub wcześniej. Bez obrazy.
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.