Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,95 zł , zmiana od tamtej pory: -82,11%

Re: aleja dla cierpliwych?

@dani nie jestem naganiaczem, jestem tu od dawna chociaż od lutego znacznie zmniejszyłem zaangażowanie
nie masz pewności że zarobisz tu 100%, w sierpniu wydawało się nam przecież że 2-3zł do końca roku mamy jak w banku. A mamy 0.95
natomiast chcesz inne spółki? no to np masz maxpizze, aktualnie trochę za bardzo wybiła ale piękny trend wzrostowy, dobra sytuacja choć wskaźniki nie tak dobre jak na ALS. Tam myślę że spokojnie 100% w rok zrobisz. STO to spekulacja ale jak dobrze się wstrzelić to 100% zrobisz w miesiąc, ale raczej nie teraz. Na alei też może być skok jak rok temu i w lipcu będzie 2zł. Ale to jest giełda i nigdzie nie ma pewnego zarobku. A aktualnie jest tu kanał spadkowy z którego próbujemy się wybić dołem

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.