• Był sobie kiedyś taki Kerdos Group, czy tu też tak będzie ? Autor: ~Adam [78.11.235.*]
    JW
  • Jutro wyniki -zobaczymy. Autor: ~Wyniki [87.207.156.*]
    J.W
  • Re: Jutro wyniki -zobaczymy. Autor: ~Wrrr [46.148.79.*]
    spodziewajmy się w miarę przyzwoitych.. przecież jakoś tą nową emisje muszę upchnąć...??? prawdziwe wyniki pokazujące kierunek zobaczymy w Q2 i Q3 2018

• Re: Jutro wyniki -zobaczymy. Autor: ~Obserwator [78.10.217.*]
    Też jestem ciekawy, w końcu Panowie Prezesi są już w tej spółce od ponad roku więc czas na wyniki. Czy ktoś wie co z tym nowym Chopinem, czy już jest w sprzedaży.
  • Re: Jutro wyniki -zobaczymy. Autor: ~BedzieDobrze [87.207.156.*]
    Chopin będzie dopiero późną wiosną,zgodnie z zapowiedziami.Jutro zobaczymy jaki mamy kierunek i czy idziemy w dobrą stronę.
  • Re: Jutro wyniki -zobaczymy. Autor: ~Inwestor [78.10.217.*]
    Ja nie widziałem, po co było robić wielkie show w grudniu, skoro ciągle nie ma nowych produktów. Jak patrzę na sklep internetowy Miraculum to tam ciągle stary Chopin i stare Miraculum i chyba wszystko jest stare. Prezentacja nowego Chopina wyglądała świetnie, czy to takie trudne coś tak fajnego wyprodukować, sam bym to kupił.
    Nie znam się na wprowadzaniu nowych produktów, ale już chyba czas, żeby coś nowego się pojawiło. Za co te Code dostało akcje skoro ciągle nic nowego nie ma.
    Miraculum dajcie nam wreszcie nowego Chopina !!!
  • Re: Jutro wyniki -zobaczymy. Autor: ~Kryśka [78.10.217.*]
    Ale Tanita jest już chyba jakaś nowsza. Panowie zanim doczekacie się tego Chopina proponuję,żebyście zainwestowali w nową depilację, przynajmniej Wasze partnerki będą zadowolone
  • Re: Jutro wyniki -zobaczymy. Autor: ~Niecierpliwy [78.10.217.*]
    No właśnie gdzie są nowe produkty z prezentacji
  • Re: Jutro wyniki -zobaczymy. Autor: ~Obserwator [78.10.217.*]
    Marek Kamola chyba dla siebie tego Chopina wyprodukował, kupił całą partię, a później będzie sprzedawał po jednym po wartości kolekcjonerskiej
  • Re: Jutro wyniki -zobaczymy. Autor: ~Inwestor [78.10.217.*]
    Miraculum zamiast nowych akcji powinno sprzedawać nowego Chopina. Jeśli nowa akcja ma kosztować 1,5 PL, a nowy Chopin pewnie sto razy tyle to dlaczego jeszcze go nie ma. Co to za filozofia zapach, butelka ile może trwać wytworzenie takich perfum, jak długo można czekać.
    Idę jak to powiedział jeden trener strzelę sobie whiskey, bo co mi zostało. Chopina szybko się nie doczekam
  • Re: Jutro wyniki -zobaczymy. Autor: ~Kryśka [78.10.217.*]
    Inwestor, kup sobie plastry Tanity są tańsze od whiskey. Zagraj sobie Chopina na pianinie to poczujesz ulga i nie będziesz musiał budzić się z kacem.
  • Re: Jutro wyniki -zobaczymy. Autor: ~Niecierpliwy [78.10.217.*]
    Rzeczywiście, Pan Marek ma łeb jak sklep. Zrobił sobie piwniczkę z nowymi Chopin-ami, wstawił jeszcze pianino i przygrywa sobie, a jak Miraculum padnie to będzie sprzedawał je po 10 000 PLN za sztukę i w ten sposób zarobi giga kasę. A tak na serio to jest mi smutno, że ciągle trzeba czekać i czekać i czekać i czekać.
  • Re: Jutro wyniki -zobaczymy. Autor: ~Wrrr [178.183.126.*]
    na razie ni widu ni słychu nowego Chopina... jak będzie przed Bożym Narodzeniem 2018 to będzie dobrze..... samo nie chciało się zrobić i pracowników z kompetencjami i takich którym zależy na tej firmie coraz mniej. Za chwilę Pan Kamola sam zostanie w tej spółce i będzie się cieszył, że sobie nazbierał dobra rodowe, czyli marki, których nawet skutecznie nie będzie mógł sprzedać, bo do tego też trzeba mieć kompetencje.... wspomnicie moje słowa, że po wynikach I półrocza 2018 zacznie być nerwowo.
    A co miesiąc trzeba dolewać... bo z rozwiązanych rezerw środków na koncie nie przybywa.

• Re: Jutro wyniki -zobaczymy. Autor: ~prawda [87.207.156.*]
    Kto obejmie nową emisję , to ja nie mam pojęcia...Chyba sam Pan K z Panami T. W innym wypadku emisja się nie powiedzie. Mniejszościowi w ogóle jej nie obejmą ,widząc co się dzieje w spółce. W ogóle , to KNF nie powinien zatwierdzać prospektu emisyjnego , bo może być jak Get Back.
  • Re: Jutro wyniki -zobaczymy. Autor: ~Alamakota [178.183.126.*]
    No właśnie. Pan Kamola niebawem sam zostanie... Ci co tak pięknie kasę od niego wyciągali przez te wszystkie miesiące jak zobaczą utratę zapału u Pana Marka ( a pierwsze oznaki podobno już są) poszukają pretekstu, aby się zmyć ze spółki. Coś o prospekcie nic nie słychać .... czyżby w KNFie jakieś trudności ?
  • Re: Jutro wyniki -zobaczymy. Autor: ~prawda [87.207.156.*]
    W normalnej procedurze , jeśli prospekt emisyjny jest ok, to KNF zatwierdza go w około 8 tygodni. Miraculum złożyło go na początku kwietnia , więc powinien być zatwierdzony pod koniec maja , lub na początku czerwca.
    Na razie opóźnień nie ma.
  • Wyniki bardzo dobre.Jestem pod wrażeniem.Brawo. Autor: ~prawda [87.207.156.*]
    j.w
  • Kiedy 0,90 zł za akcje ?? Obstawiamy.Chyba nit nie ma wątpliwośi... Autor: ~prawda [87.207.156.*]
    32 mln...akcji bankruta , kolejne emisje , sprzedaży żadnej...cena / wk 2,30. Coś jeszcze ? Naiwnych nie sieją ...Gdzie KNF , który zatwierdza kolejne emisje. Będzie drugi Kerdos lub GetBack.
  • Re: Kiedy 0,90 zł za akcje ?? Obstawiamy.Chyba nit nie ma wątpliwośi... Autor: ~cnbc [81.219.25.*]
    Do końca roku, wg nie powinni zdjąć to "coś" z giełdy bo to szkoda czasu
[x]
MIRACULUM -5,56% 0,68 2025-12-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.