Czy może być gorzej,spółka z 6 złotych od debiutu,w międzyczasie emisja po 0,70,spada ciągle do 0,30,czy jest aż tak żle ?myśle że po raporcie kwartalnym perpektywy wzrostu są bardzo znikome.
W mojej ocenie jest tragicznie... gdy by było dobrze spółka nigdy nie odnotowała by takich dołów jak teraz. Można sobie podać ręce z Inventiom i Borutą... spółkom które nawet nie mają pomysłu na istnienie...
Boruta operacyjnie chyba najlepsza. Invention póki co to zlepek nazwisk a sbl próbuje coś robić. Mam wrażenie że unikają pracy i kreatywnego myślenia. Dotacje i dofinansowania starczą na wynagrodzenia dla zarzadu
Ta spółka to dno i muł, ale pewna szansa, że będzie zarabiać istnieje. Sam jestem tu umoczony i trzymanie akcji to moim zdaniem głupota, ale ja jestem głupi niestety i czekam z nadzieją na odbicie.
xD Sam jestem umoczony i spółka nie ma perspektyw na zarabianie. Czyli generalnie nie polecam trzymanie akcji, bo na innych spółeczkach można więcej zarobić.... ale sam będę trzymał xD cóż za logika :P
Po pierwsze napisałem, że szansa na zarabianie jest, po drugie wyjaśniłem, że trzymam bo jestem głupi. Żeby mówić o logice to chyba najpierw trzeba nauczyć się czytać ze zrozumieniem, prawda?