• Dziś będzie zielen Autor: ~Grzesiek [188.146.42.*]
    ale nie wiem, czy na tej perelce... jak wy myślicie? Mam już kupować czy czekać na 1 zł?
  • Re: Dziś będzie zielen Autor: ~Ferdek [37.47.184.*]
    A ja dzisiaj trochę dobrałem, jeszcze wisi moje zlecenie na 1,98 , dawać.
  • Re: Dziś będzie zielen Autor: ~makler [83.2.189.*]
    ja mam już dosyć
    3 promile tego gówna we krwi mi wystarczy
  • Re: Dziś będzie zielen Autor: ~dedalus [94.254.175.*]
    I teraz z -10% będzie +10%?
  • Re: Dziś będzie zielen Autor: ~MiB [89.78.98.*]
    ten arkusz jest tak dziurawy, że bez animatora mielibyśmy tu faktycznie codzienne skoki z -10% na +20% i na koniec - 10% znów ;-) sam dzisiaj dobrałem, 2 PLN wydaje się mocno atrakcyjne, ale przecież jakiś czas temu i 2,5 było atrakcyjne. Liczę też, że Prezes jednak wie co robi, bo walor faktycznie zaczyna być śmieciowy. Ewentualnie PPK mogą tutaj dać jakiś impuls, ale na to trochę jeszcze poczekamy.

Animator? Ktory przy kursie 2,35 ustawia widełki 2,11-2,22? Czyli sprzedaż sporo poniżej kursu?
    Proszę mi nie pisać, że to "animator".

Teraz kurs 2,30 a "animator" ustawia sprzedaż na 2,17... Give me a break!

Jednak ktoś moje tweety czyta. Ale cały czas brak odpowiedzi.;)
    spójrz na wolumeny tego Twojego 2,30. Bo tam się kręci po 100 akcji. Także potwierdzam, obecnie animator stoi na 2,07 i 2,17. Kup 3k po 2,17, a zobaczysz, że pojawi się zlecenie po lewej ok. 2,12 i po prawej 2,22. Zakład?

i teraz animator wystawił 15k po 1,98?
    oczywiście, że nie. Ktoś zobaczył, że jest popyt poniżej 2 PLN i wyrzucił ładny pakiet. Animatora masz teraz na S po 1,97 i 3,8k akcji.

ten ładny pakiet to chyba Ferdka.:)
    w innym wątku pisał, że nie Jego ;-) swoją drogą zlecenia animatora zawsze to +/- 7,5 tys. PLN. Stąd zawsze na K mamy kilkaset akcji więcej, niż na S wrzucanych przez niego. Na tym jego temat proponuję zakończyć ;-)
    Po prawej stronie mamy w końcu większą podaż. Także jeśli nie pojawi się jakiś popyt to trochę na tych poziomach sobie pobędziemy, o ile faktycznie nie zejdziemy do 1,5... swoją drogą dzisiaj fajne warunki do sesji odwrócenia, bo mamy obrót i jest co skupić z prawej. Oczywiście w obecnej sytuacji nie sądzę, by miało to nastąpić...

• Re: Dziś będzie zielen Autor: ~Hosser [37.248.160.*]
    Zdziwisz się, oczywiście pozytywnie...
    nie takie rzeczy na giełdzie widziałem i znam modus operandi Spółki. Jak coś zaczyna się dziać to musi być głośno i PMPG pojawia się w zestawieniach największych wzrostów (wówczas +100k obrotu, bo tak filtrują serwisy i jakieś + naście procent), spółka zacznie wrzucać zdjęcia z sesji z samymi plusami na FB/twitterze, Prezes udziela wywiadu na inwestorzy.tv lub innej strefieinwestorow.pl itd... tak to się kręci tutaj zawsze.

• Re: Dziś będzie zielen Autor: ~Ferdek [37.47.184.*]
    Ostatnia jazda do góry zaczęła się od raportu 1500% lepszy zysk rdr , Hurara, huraa takimi słowami nas uraczył prezes, po prostu traktuje nas jak ydiotów ale mniejsza o to, dał zarobić krocie, nabywałem akcje po złotówce i wyżej a wywaliłem po 6 i 5 zł . Dlatego rysuje się ten sam scenariusz, ktoś oczekuje jakiś dywidend, po co mu one, 2 czy 5 % jak zarabiać to spekulacyjnie kilkaset %. Widać jak na dłoni kurs zawsze się odbijał od złotówki i tym razem też tak powinno być.
  • Re: Dziś będzie zielen Autor: ~5983252 [94.254.177.*]
    Gdzie jest Sławek?
[x]
PMPG -4,02% 1,91 2026-05-13 14:54:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.