Panowie byłem w Abcdacie od 16.05.2017 wczoraj i dziś wyszedłem z inwestycji z ponad 200 tyś.akcji ktoś to odebrał nie czekam na dywidendę życzę samych zyskownych inwestycji pozdrawiam
Oanie i Panowie, też sprzedałem dziś wszystko. Dosyć. Skoro nawet dywidenda tego kursu nie ruszyła, nie ruszyły dobre wyniki, znaczy że ruszyć może tylko sprawa z zaległym VAT em. Nie ma sensu walczyć z rynkiem. Pozdrawiam wykresa.
Dnia 2018-05-10 o godz. 15:38 ~Waterloo napisał(a): > Oanie i Panowie, też sprzedałem dziś wszystko. Dosyć. Skoro nawet dywidenda tego kursu nie ruszyła, nie ruszyły dobre wyniki, znaczy że ruszyć może tylko sprawa z zaległym VAT em. Nie ma sensu walczyć z rynkiem. Pozdrawiam wykresa.
nie wierzę... mar, naprawdę wywaliłeś? i przyznajesz mi rację z VAT-em?... no no... jeśli to nie ściema, to w końcu zachowałeś się nadspodziewanie przyzwoicie... w takim wypadku - doceniam męskie zachowanie...
a co z mci? czekasz tam na dywidendę czy inny ruch tomka?
myślę, że więcej takich rozczarowanych będzie teraz sypać, a wielu wczoraj skorzystało z okazji, gdy była zdecydowanie większa płynność...
Dziś zakończyłem. Nie wiem gdzie tu sprawa przyzwoitości???. To tylko interesy. Trochę pośredniakiem gdy kurs był niżej, więc nie wychodzę z tego poobijany. Trzymanie kasy na abc w tej chwili wg mnie nie ma większego sensu, bo mam inne spółki z pewniejszy mi perspektywami. Niech się kisi kto chce tutaj. To ostatni mój post na razie. Może kiedyś jeszcze wrócę.
Przyzwoitość widzę w tym, że pożegnałeś się i pozdrowiłeś właśnie mnie. Nie musiałeś, a jednak to zrobiłeś i tym pokazałeś - jak dla mnie - dużą klasę.
W tym się zgadzamy:
Trzymanie kasy na abc w tej chwili wg mnie nie ma większego sensu, bo mam inne spółki z pewniejszy mi perspektywami.
Jeden dzisiaj wyskoczył z 200,000 akcji, drugi też z 200,000 dzisiaj ... a wykres wyskakuje codziennie z 200,000. Tylko gdzie oni te akcje sobie drukują? Atramentówką? :)
to jakie lepsze spółki maja większe szanse wzrostu podzielcie się informacją, zapisze cenne i sprawdzę po roku nurtuje mnie , czy mam z naganiaczami , czy z prawdziwymi ekspertami
weryfikacja kursu nie jest kryterium zawsze trafnym, bo pewne inwestycje są chwilę, krótkotrwałe, a inne - znacznie dłużej czekać na przyzwoity zwrot niż rok
wątpliwe, byś przekonał niedowiarków... oni wiedzą swoje i dalej sobie będą tak tłumaczyć, jak im pasuje... wtopili w gniota i zaklinają rzeczywistość, że jest cacy, tylko głupi rynek dołuje kurs...
ABCDATA to taki papier że każdy super [niby] nius służy tylko pod wywalenie zanim będzie termin nabycia dywidendy obstawiam cofkę .pozdrawiam znikam z giełdy do pzdziernika