cierpliwości,maja urwanie torby więc to dlatego tak długo trwa,tak na marginesie,nie odpowiadają bo nie mogą,maja juz przykre doswiadczenia z tym związane-ile to już razy cytowaliście ich na forum?,nie chcą mieć kłopotów przez tak nieodpowiedzialnych ludzi jak co poniektórzy z was
ludzie kupowali CD projekt po 1,7 zł i czekali 5 lat na gre... w końcu się doczekali i zarabiają... jak nie masz cierpliwości to lokatę polecam - stały wysoki % :)
co ty pier.. lisz za glupoty... spojrz sobie na wcześniejsze komunikaty.. były nawet umowy ustne, zarząd nie jest wiarygodny i ludzie już nie kupuja obietnic... konkrety się liczą a ich brak...
to sprzedajcie akcje i nie biadolcie, Ja sobie czekam i co myslicie ze 1 komunikat wywinduje kurs do gory? tu trzeba cierpliwosci wplynie pierwsza kasa na konto za sprzedane urzadzenia to beda wzrosty. ps. te opoznienia z komunikatami ciut irytujace sa ale co nie zabije to wzmocni :)
dlaczego bajki?,juz raz sknocili raport,jesli znowu taka sytuacja zaistnieje to..moga zostac wyrzuceni...nie wiem dlaczego ale z ta spolka sa same problemy..tak samo dziwne jest to ze przedtem informowali nawet o drobiazgach a teraz ? bardzo dziwne i niepokojace..dobrze ze nie mam juz kwita bo strach miec nawet pare tys..
Jak by prezesowi zależało na utopieniu spółki już dawno z całą śmietanka kosa i innymi wywalał by akcji anie ciągnął to dalej tyle czasu po co żeby na końcu ich wywalić to nie ma sensu przecież kosa już by zszedł do zera w tym momencie myślicie że to będzie im na rękę aby też zostali z akcjami z którymi nic nie zrobią?? Z tego co pisali to kosa nie przenosi akcji do gvn więc by z nimi został
Ale Kosiński już na akcjach zarobił, sprzedając je (sypiąc jak z rękawa) bez informowania, czym zresztą spowodował pierwsze zawieszenie spółki. Widać, że bardzo mu zależy na wizerunku spółki. Nie wydał też żadnego oświadczenia, tłumaczącego jego zachowanie, w szczególności powodów naruszenia obowiązków informacyjnych. Był wtedy w radzie nadzorczej (sic!). Prezes musiał się za niego tłumaczyć (chory chłopiec w USA). Następnie również sypał cichutko, kiedy już wywalili go z RN. Zmusił w ten sposób prezesa - już po kolejnym raporcie - żeby prostował liczbę posiadanych przez niego akcji, bo się jakoś nie zgadzało... Czyżby koń trojański ??? Może działa dla konkurencji ? Dlaczego nie konwertował ?
Może dlatego że go wyrzucili z rady gdzie w radzie zasiada jego syn który też ma akcje a waląc akcjami drugi raz w takiej ilości może mieć powód zapłacenia podatku bo jednak za pierwszy razem dużo ich sprzedał wszystkiego myślę się dowiemy z raportu czy może ktoś czegoś nie wywalił oczywiście jeśli się nie spóźnią
Dnia 2018-05-10 o godz. 10:14 ~shahman napisał(a): > to sprzedajcie akcje i nie biadolcie, Ja sobie czekam i co myslicie ze 1 komunikat wywinduje kurs do gory? tu trzeba cierpliwosci wplynie pierwsza kasa na konto za sprzedane urzadzenia to beda wzrosty. ps. te opoznienia z komunikatami ciut irytujace sa ale co nie zabije to wzmocni :)
Tak jak wplywaja pieniadze za sprzedane patenty na konto FLUIDA :) Tak tez czekaja i czekaja i czekaja
Dnia 2018-05-10 o godz. 08:31 ~ben napisał(a): > cierpliwości,maja urwanie torby więc to dlatego tak długo trwa,tak na marginesie,nie odpowiadają bo nie mogą,maja juz przykre doswiadczenia z tym związane-ile to już razy cytowaliście ich na forum?,nie chcą mieć kłopotów przez tak nieodpowiedzialnych ludzi jak co poniektórzy z was
myślenie życzeniowe-koniec chyba bliski-przykro-bo sam kiedyś byłem optymistą.. co myślicie o laser-med?