Nie było mnie ze względu na wyjazd. Ale sprawę cały czas pilnuję. Czekam cały czas na kontakt użytkownika o nicku Awatar. Wstępnie mam pismo przygotowane jeżeli chodzi o poskarżenie się mediom, ministrom, premierowi, prezydentowi oraz do prezesa PIS. Ale przydało by się coś dołączyć np. odmowy wszczęcia czy umarzania spraw.
To będzie pierwszy krok. Następne uzgodnimy na e-mailu. Nie odpuszczajcie !!!! Pozdrawiam
Cały czas pisałeś o tym, że PinoKKio i Rambo to koledzy, ze wszystko z uchwałą o ściganiu PinoKKia ti ściema itd.Ciężko tak wszytko odtworzyć.Jeżeli masz wiedzę dotycząca tego przekrętu to po prostu pomóż ludziom, którzy zostali z niczym.Proste.
Dnia 2018-05-20 o godz. 20:28 ~awatar napisał(a): > w czym Ci mogę pomóc , czego oczekujesz...?
Materiały, odnośniki itp które można załączyć, wykorzystać w pismach do Prezydenta, Premiera, Prezesa, Ministrów, mediów itd. Napisz na adres e-mailowy tam swobodnie można porozmawiać i nie będą widzieć prezesi którzy są stroną. sprawakerdos@wp.pl
PS. Ja działam, a pomysły coraz mocniejsze. Niebawem prześlę zainteresowanym co wymyśliliśmy.
Większość wydymanych odgraża się sądami i prokuraturą itd. itp. 100% z tej większości spuszcza głowę, cichutko pochlipie w kąciku, wyciąga zaskórniaki i szuka następnej perły. Ja drodzy Państwo wyleczyłem się z takich spółek jak Kerdos, Alma, Budopol, Athos, Open-net, GNG, BPC czy Makora. Aktualnie 90% kapitału to 11bit i co miesiąc dokupuję.
Dzien dobry, jestem poszkodowana przez Kerdos, czy istnieje jakas grupa "walczaca", chetnie do niej dolacze, prosze o kontakt, Mira z Gdyni, tel. 608 287 179.
Kiedyś robiłem akcje na forum, zgłosiło się kilka osób, potem zostały 3. Każdy chciał odzyskać pieniądze, ale tylko 3 osoby chciały wyrzucić kasę na adwokata. Z tego co kojarzę mija okres ważności sprawy