• do samego końca wykazywali zyski Autor: ~alekant [37.248.155.*]
    i nagle firma, która jest świetna na papierze, przynosi duże zyski ni z tego ni z owego ogłasza upadłość. po drodze ubrali kilka tysięcy inwestorów w bezwartościowe akcje, tu naprawdę ktoś powinien za to siedzieć.
  • Re: do samego końca wykazywali zyski Autor: ~tilkcom [94.254.228.*]
    Do końca powiadasz... A nastąpił jakiś koniec? Liczę na koniec, ale póki co piłka jest ciągle w grze...
  • Re: do samego końca wykazywali zyski Autor: ~alekant [37.248.155.*]
    są w upadłości, nie płacą odsetek od obligacji, nie publikują raportów, życzę wszystkim akcjonariuszom jak najlepiej ale sytuacja jest krytyczna. ubrali was.
    Jestem akcjonariuszem i liczę na upadłość. Na razie to zaledwie złożony wniosek o upadłość, reszta bardzo mi się podoba;) Do niedawna liczyłem na podniesienie spółki i to jest możliwe, ale sądzę, że lepiej zarobię na upadłości.
  • Re: do samego końca wykazywali zyski Autor: ~SamiAmatorzyNaForum [79.191.184.*]
    "sądzę, że lepiej zarobię na upadłości."
    Jednak to słonce niektórym szkodzi na głowę
    ma dwucyfrowa stratę na rachunku i zawieszone akcje na rynku a on pisze o jakimś zarabianiu ja pie**** hahaha
    Zabawne, nieprawdaż?:)hahhah:)

A Jezus? Jemu też słońce zaszkodziło? Droczę się:) Tesla i Newton... Dzięki nim masz dziś "słońce" w domu...
  • Re: do samego końca wykazywali zyski Autor: ~SamiAmatorzyNaForum [79.191.184.*]
    Zejdź na ziemie albo raczej z tego słońca :-)
    szanse ok 1% masz zawsze ze odwiesza pójdzie 200% w gore i coś zarobisz ... zależy po ile kupowałeś może 2zl i liczysz na cuda :-) Jeżeli jesteś już parę lat na giełdzie i dalej myślisz w ten sposób to masz niezłe wtopy na pitach co roku :-) no i sporo zawieszonych akcji ma koncie ;-)
    Podaj choć jedna akcje która wyszła na prosta i dala zarobić po zawieszeniu?

Liczę na upadłość, chociaż odwieszenie będzie zaraz po raporcie i nawet nie licz, że dowiesz się po ile mam:) Ale widzę, żeś sensowny gość, wiec plusiak za próbę nawiązania sensownej dyskusji, bo słabo na tym forum z merytoryką. Mnogo tu ludzi, którzy szukają nie wiadomo czego, głównie udowodnienia, że coś znaczą przy klawiaturze. Staram się nie obrażać i nie urażać. Nie mam też zwyczaju pieprzyć, że coś przewidziałem, a inni nie. Każdy czasem ma rację, a czasem nie....
    Wtopę miałem bodaj w 2007, albo 2008. Wtedy wtapiali nawet insiderzy. Popłynąłem na Biotonie i takich tam...
    Co do spółek, które po zawieszeniu wyszły na prostą, to sorki, ale nie analizuję wszystkich spółek na giełdzie. Faktycznie takich nie ma? Uuu, no to mam problem:) Możliwe, że wtopiłem, ale tita mi to:) Wolę wyszukiwać ryzykowne spółki i nie ustawiać stopów pod wskaźniki, które zwykle kończą się odpaleniem, a potem gwałtownym wzrostem i jest zonk:) Obstawiam coś, ryzykuję i albo wygrywam, albo przegrywam. To przecież wojna o kasiorę, trudna, bezwzględna i bezpardonowa. Nawet jeśli przegram, to przynajmniej z klasą. Są tacy co spieprzają i tracą przy byle zejściu w dół, to nie ja. No wiesz, miałem trudne dzieciństwo;)
    akurat 2007-2008 i 2009 to ciezki czas na rynkach zreszta polska gielda do dzis jest na kolanach widac po obrotach ze coraz gorzej
    Tez jestem akcjonariuszem z duuuzym pakietem bo jak ktos zna polska gielde to na bankrutach sie tu zarabia i sam tak inwestuje ale ryzyko jest ogromne i nie mozna sie oszukiwac moze nastepne zagranie odrobi te straty ja sie tylko zastanawiam jak tu wykazac strate bo mam zysk spory na indacie i dolozylem na tym zjezdzie Po 5 fali moze wybije z tego trojkata ;) a tu niespodzianka spółki nie ma Troche za szybko sie zwineli ;)
  • Re: do samego końca wykazywali zyski Autor: ~X12 [83.21.159.*]
    Będzie dobrze.pozdrawienia z Głogowa.
    Wojna trwa:) Zobaczymy co będzie dalej:) W tej chwili nic nie jest pewne... Może likwidacja, a może wyłuskanie RN, choć wątpię:) Brak danych o dużych akcjonariuszach. Ogólnie jest dupa:) Lubicie dupy...;) Ja tak:)
  • Re: do samego końca wykazywali zyski Autor: ~Pytek [94.254.235.*]
    @tilkcom
    Odpowiedź ile zarobisz na upadlosci jak się okaże, że spółka ma ujemne kap wlasne? Pomijam wariant w którym decydenci rozkładają reszte majątku. Podziwiam odwagę, odpowiadam, że to sarkazm
  • Re: do samego końca wykazywali zyski Autor: ~Pytek [94.254.235.*]
    @alekant
    Twierdzenie,ze do końca wskazywali zyski to tzw POLPRAWDA! Wręcz przeciwnie. Od początku ta spółka wykazywała ujemne przepływy operacyjne w rachunku cf. Upadlosc lub jakaś kryzysie restrukturyzacji była kwestia czasu. Zero zaskoczen
[x]
INDATA 6,90% 0,31 2018-04-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.