poco? co ci po powrocie na notowania, jesli cena jest tak niska i pewnie jeszcze spadnie.. musi byc powód podniesienia wartości akcji - a ja teraz go nie widze..
Szykuje mi się niezły zysk na Elkopie ale mam DUŻĄ stratę na CTC jak myślicie czy uda mi się w tym roku zaksięgować te zdarzenia chodzi mi oczywiście o CTC czy jest szansa na powrót do notowań .
KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO Raport bieżący nr 1 / 2018 ESPI Data sporządzenia: 2018-07-24 Skrócona nazwa emitenta MEDICAL CANNABIS S.A. Temat Zwołanie Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Podstawa prawna Inne uregulowania Treść raportu: Zarząd spółki Medical Cannabis S.A. z siedzibą w Warszawie, działając na podstawie art. 399 §1 oraz art. 402'1, w związku z art. 402'2 Kodeksu Spółek Handlowych zwołuje na dzień 20 sierpnia 2018 roku, na godz. 12:00 w Warszawie, przy ul. Belwederskiej 23, 00-761 Warszawa, Zwyczajne Walne Zgromadzenie Spółki.
Pełna treść ogłoszenia wraz z projektami uchwał oraz formularz do głosowania stanowią załączniki do niniejszego raportu.
Najpierw musi byc odwieszona,nie wiem czy spelnione zostaly warunki ku temu chyba nikt nie wie,tak wiele czasu uplynelo nie ma zadnej informacji ,to jest najbardziej niepokojace,
Wcześniej w akcjonariacie Genesis energy była Calatrava której zresztą została sprzedana nieruchomość na belwederskiej 23, teraz już nie są właścicielem chyba że przez Calatrava Fund??? Zastanawiające co ustali nadzorca i kiedy poda jakąś informację co dalej ze spółką???!!!