• Do zobaczenia w sądzie. Autor: ~Paracelsus [94.254.145.*]
    Przestaję już to wszystko czytać i pisać. Ograniczam się tyłko do działania. Szkoda czasu na bzdury. Uchwała i tak nie przejdzie. Pora porozliczać spółkę że wszystkich lipnych listów intencyjnych oraz zapewnień zarządu że w spółce jest wszystko ok.
  • Re: Do zobaczenia w sądzie. Autor: ~Paracetamol [194.144.43.*]
    Paracetamol weź Paracelsus na ból głowy najpierw
  • Re: Do zobaczenia w sądzie. Autor: ~jacek [188.121.13.*]
    Paracelsus ja miałem tego śmiecia od 2014. Kisilem się tu prawie 4 lata uśredniając do sredniej 10 gr (1,2 po scaleniu). Udało się uciec w październiku i listopadzie na lekkim plusie. Nigdy więcej NC. Z tego co pamietam to zawsze pisales dobrze o spolce, widze ze zostales na pokladzie. Chyba do konca miales nadzieje ze to uczciwy biznes i da zarobic? To co teraz wyprawiaja to rzeczywiscie przegięcie. Moim zdaniem tutaj juz nic dobrego sie nie wydarzy.
  • Re: Do zobaczenia w sądzie. Autor: ~udziałowiec [31.174.47.*]
    Dnia 2018-05-03 o godz. 23:12 ~Paracelsus napisał(a):
    > Przestaję już to wszystko czytać i pisać. Ograniczam się tyłko do działania. Szkoda czasu na bzdury. Uchwała i tak nie przejdzie. Pora porozliczać spółkę że wszystkich lipnych listów intencyjnych oraz zapewnień zarządu że w spółce jest wszystko ok.

Dokładnie czas rozliczeń.
    Jak wrócę to zbieram wszystkie materiały i zawiadamiam knf i prokuraturę.
    Nie wiem w co oni graja ale ciekawe jest to że jak zaczęli pisać na forum o tym że są po 1,2 zł to nagle jest uchwała o 0,1 zł.
    Jak ktoś już wysłał zgłoszenie to może mi podesłać, będzie szybciej.
[x]
MINOX 16,67% 0,07 2019-02-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.