dla przypomnienia przedmówca kolega mNX kupował za 1zł i sypał za 50gr , jest na forum charytatywnie ,on nas przestrzega ,majówkę spędzał przed monitorem, na innych też wtopy zaliczył ...nie wdawać się w dyskusję , nie ma co
mam czas i środki ,spadnie dokupię :D ...a ciebie już nie ma mNX , ktoś obejmie emisję,podciągnie żeby sypać - znowu za providenty będziesz wchodził żeby miesiące spocony przed komputerem siedzieć
TERAZ NA POWAŻNIE DLA PORÓWNANIA
podobną wartość,przecenę co MNX ma CHS i podobną ilość akcji w obrocie (na CHS odpisy jeszcze nie zaktualizowane) ,tam to dopiero obligów do spłaty i problemów
na MNX naprawdę jest o niebo lepiej ,mimo zmiany nominału akcji wartość księgowa akcji wciąż pozostanie wysoka i przecena będzie wciąż spora
szczekacze wiedzą i chcą kupić jak najtaniej ,kolega mNX już dawno przegrał wszystko wchodząc po 1zł ,giełda nie jest dla niego ,nawet jak z paru nick'ów pisze
oj leszczu leszczu haha
chemos o ktorym tu piszesz ma biznes operacyjny, ludzi i potencjal oraz realny majatek. Minox ma dlugi przewyzszajsce pewnie z 10x majatek ktory byc moze udalby sie spieniezyc.
To po ile jutro bedzie mozna kupic? Sam jestem ciekawy ilu jutro sie przestraszy. Jak dla mnie to smierdzacy blef. Proba zabrania akcji za bezcen(kilka sesji przed raportem) . Kto to bedzie niby glosowal na walnym? Zbiora tym razem gremium ? Prosze Mnx zeby nie odpisywal na moj post, jak masz chlopaku jakies akcje to rano wywalaj.
oczywiscie ze boisz sie merytorycznych pytan i odpowiedzi bo wolisz BREDZENIE w stylu "straszenie pod zebranie akcji za bezcen". haha to juz nawet przestaje byc spieszne i zaczyna sie robiz żałosne haha. Pytam po co i na co komu sa te akcje spolki czy raczej smiecia ktory:
- ma zobowiazan w tym wiekszosc krotkoterminowych pona 30 mln zl
- niesplacone obligacje swoje jak i te za ktore reczyl swoimi akcjami spolki na slupa Yalcin
- zero realnego majatku ktory mozna szybko spieniezyc bo udzialy i przerosniete aktywa w postaci akcji czy udzialow w spolkach powiazanych sa tak realne jak galeria samichodow w spolce mtrans z wymazanymi logiem minox haga
- znak towarowy Minox wyprowadzony do slupa i ze spolmi odplywa miesiac w miesiac 50 tys. zl w zamian za korzystanie z tego znaku towarowego
- w pozycji grunty w rapor ie finansowym pozycja 0 slownie zero zlotych, na kogo przeniesli hrinty i ile Minox SA placi za ich dzierzawe. placi to slowo klucz no racze wyprowadza kase jest tu wlasciwsze !
- po co komu smiec z dlugami bez majatki skoro ktos moze sobie zalozyx spolke Minox Bis SA i z czystym kontem dzialac juz na nowym NIPie i KRSie
haha
no veloptymista odpowiadaj mi to a juz natychmiast haha
z niecierpliwoscia czekam na odpowiedzi haha
Zrob sobie dzieciaku meliske i idz juz spac. Wszystkie wpisy kasuja oprocz Twoich wypocin. Skoro to taka g.......a spolka po po co sie tutaj udzielasz. Moze byloby to skuteczne , gdyby nie bylo takie nachalne. Jesli chcesz wiedziec to posiadam ponad 100k akcji i zamierzam dokupic jesli bedzie taniej. O tak zeby tobie zrobic na zlosc. Wystarczy? Grzecznie prosilem zebys nie odpisywal.
merytoryczna odpowiedz na moje proste pytania bo te od SII ciebie przerastaja hahaha
dzieciaku... nerwy puszczają ? a kupuj rob co chcesz, "kupujesz" tak od 1,95 zl
hahaha