dywidendy nie dadzą, czy co? sprzedaż komunijnych siaomi w biedrze taka słaba? :D
ktoś ma już dość walora i sypie, że hej! a że potem zaraz znów podbijanie kursu = sypacz ma wciąż wile do wywalenia i musi dalej podawaniem tlenu zwabiać naiwnych kapitałodawców...
Dnia 2018-05-02 o godz. 15:55 ~St37 napisał(a): > Już rok wywala . Musi mieć dostęp do taniego tlenu. I zbierają kasę na getback
wcześniej wywalali ci rozsądniejsi, co ratowali kasę, teraz sypie ten spóźnialski i inni, co tną straty a sypacz musi mieć wiele do wywalenia...
kasa na getback? - kto wie, tam teraz spekułą może się zabawić... :D ale nie podpowiadaj, bo jeszcze ktoś sprzeda datę i faktycznie pójdzie na getbacka... :D
umoczeni weterani na dacie powinni już wiedzieć, że skoro jest podawanie tlenu podbitkami kilkoma/kilkunastoma/kilkudziesięcioma/kilkuset/a nawet po kilka kilo, to znaczy że sypacz ma jeszcze do wywalenia chyba duuużo więcej niż kilkadziesiąt kilo...
Eeeee, nakupiłem tego profilaktycznie 10k po 1,77>1,79 czekam dalej, już część sprzedałem i jest ok. nawijaj dalej makaron na uszy a zarobimy na majówkę hehe
Co ty , nie masz notowań , dziś dno lizło 1,75 o godz. 15:10 po 1,76 pykło 18k papiera Piszesz bez obserwacji notowań czy co ? z kuli szklanej , czy z fusów?
Dnia 2018-05-02 o godz. 16:26 ~buu napisał(a): > Co ty , nie masz notowań , dziś dno lizło 1,75 o godz. 15:10 po 1,76 pykło 18k papiera > Piszesz bez obserwacji notowań czy co ? z kuli szklanej , czy z fusów?
obserwuję datę od czasów, kiedy jeszcze rodzice nie mieli ciebie w projekcie...:D jest dziś mocny spadek na sporym wolumenie - większym niż kilka ostatnich sesji razem wziętych
a ten spadek dziś do 1,75 pokazuje jak płytki jest rynek na dacie i jaka ilością można zbić kurs...
problem nie wtym, ile spadło, ale ile jeszcze sypacz ma do wywalenia i do ilu jeszcze spaść może...
a nie spadło do 1,75?...:D 13 lat? - roześmiałem się, bo mam duuużo większy staż, ale nie zamierzam się nim chwalić (to domena wiochmenów lub zakompleksionych)
tyle lat niby jesteś na gpw i wszedłeś w datę?... żalisz się, czy chwalisz? :D
Kolego , nie na temat piszesz , odpowiedziałem ci na post że nie jestem nowicjuszem . Pozycja zamknięta , aaaa jestem z Warszawy , tak a pro po wiochy . Marny poziomik naganiania na spadki , Kupować bo jest tanio!!!!!!!!!!!!!!! to do tych co chcą ten papier Bayy
to, że piszesz, iż nie jesteś nowicjuszem, nie znaczy, ze tak naprawdę jest... :D pozycja zamknięta czy otwarta - kogo to obchodzi prócz ciebie? klawiatura wszystko przyjmie... jesteś z Wwy? - i co z tego? klawiatura wszystko przyjmie... i nawet jeśli tak jest, w stolicy też są wiochmeni, a mieszkańcy wsi często są mądrzejsi i bardziej kulturalni od stołecznych chwalipiętów ...
a skoro moje pisanie bierzesz za naganianie na spadki znaczy że niewiele kumasz z mego pisania - ale to już twój problem... :D twój poziom naganiania na kupowania - faktycznie porywa tłumy, co dziś było widać... :D
Dnia 2018-05-02 o godz. 19:57 ~dżepetto napisał(a): > wyglada że tu jakiś uparty technik kurs prowadzi 1,73 możemy dotknąć i jak to obronimy bedzie rgr jak wyłamiemy to 1,59 mamy jak w banku .
no właśnie... coś chyba w tym jest... większość patrzy pod kątem swych oczekiwań i marzeń o wzrostach, a tu trzeba patrzeć okiem wyrachowanego gracza usiłującego grą na czas utrzymać kurs i wywalić jak najwięcej, póki nie nastąpi rzeczywista zwała, gdzie 1,59 może być przystankiem...
jest jeszcze coś dywidenda usztywna kurs od momentu jej ogłoszenia najcześciej przed walnym a po wyznaczeniu dnia nabycia praw kurs zdycha . więc ile mamy czasu na wzrosty ? . troche słabo to wyglada jesli nie zaczną sie wzrosty teraz , a wogóle wolałbym by jej nie było z jakims dobrym wytłumaczeniem zarzadu powodzenia
w 2017 kurs spadł 20% po braku dywidendy , teraz w grudniu wypłacili zaliczke i nie wiem kiedy reszta nie znalazłem infa ale im póżniej tym lepiej powodzenia
Dnia 2018-05-02 o godz. 21:45 ~dżepetto napisał(a): > w 2017 kurs spadł 20% po braku dywidendy , teraz w grudniu wypłacili zaliczke i nie wiem kiedy reszta nie znalazłem infa ale im póżniej tym lepiej powodzenia
po KAŻDEJ z ostatnich 4 dywidend (tej ostatniej - zaliczkowej - też, co obecnie widać) kurs spadał po odcięciu...
zapomniałeś dodać, że mam ubaw z ciebie, twego strachu przed moimi wpisami, twego lęku przed dalszymi spadkami kursu daty i twoimi zmianami nicków... :D
lubię czytać takie jak twoje wypłakiwanie się na mnie... :D
skoro o spółce nie potrafisz, pisz dalej i wypłakuj się na wykresa, jeśli przynosi ci to ulgę... :D eh, te płaczliwe datoynwestorki... :D nie moja wina, że jestem bystrzejszy od ciebie, a ty wciąż nie możesz zarobić na dacie... :D
Czy ja się wyplakuje? Tobie się w głowie pomieszalo. Czy ja się ciebie. Pytam czy ty jesteś stratny? Moja sytuacja jest klarowna kupiłem za 1 % kapitału poniżej 1,80 akcji abc data tak dla zabawy to tak trochę o sobie... pytam o Twój status tutaj odpowiesz?
Dnia 2018-05-04 o godz. 07:15 ~jaro napisał(a): > Czy ja się wyplakuje? Tobie się w głowie pomieszalo. Czy ja się ciebie. Pytam czy ty jesteś stratny? Moja sytuacja jest klarowna kupiłem za 1 % kapitału poniżej 1,80 akcji abc data tak dla zabawy to tak trochę o sobie... pytam o Twój status tutaj odpowiesz?
wypłakujesz i wypłakujesz... i kogo obchodzi poza tobą, czy jesteś zarobiony lub stratny? a to, co piszesz... - klawiatura wszystko przyjmie o tym, ile kupiłeś ponoć dla zabawy... ja nie mam potrzeby, jak ty, wiochmeńsko ogłaszać miastu i światu swego statusu... takie chwalipięctwo zostawiam zakompleksionym leszczom... musisz tu być krótko, skoro nie zauważyłeś, że takich infantylnych pytań nikt mi tu od dawna nie zadaje... :D
Dnia 2018-05-04 o godz. 11:06 ~jaro napisał(a): > ha ha ty oszołom ,,,czy piszesz dla korzyści...no bo wiesz tutaj nie ma nic za darmo
mam ci napisać, gdzie i jak głęboko mam twoją opinię o mnie?... czy sam się domyslisz?
skoro twierdzisz, że tu nie ma nic za darmo... - pewnie wiesz, co piszesz... :D no to pochwal się, ile dostajesz, za swój płacz na wykresa :D eh, te marudne i egzaltowane dzieci giełdy...