• 1,75... - ale wywalają! Autor: ~wykres [78.28.34.*]
    dywidendy nie dadzą, czy co?
    sprzedaż komunijnych siaomi w biedrze taka słaba? :D

ktoś ma już dość walora i sypie, że hej!
    a że potem zaraz znów podbijanie kursu = sypacz ma wciąż wile do wywalenia i musi dalej podawaniem tlenu zwabiać naiwnych kapitałodawców...
  • Re: 1,75... - ale wywalają! Autor: ~wykres [78.28.34.*]
    https://gragieldowa.pl/spolka_arkusz_zl/spolka/abc
  • Re: 1,75... - ale wywalają! Autor: ~St37 [188.146.45.*]
    Już rok wywala . Musi mieć dostęp do taniego tlenu. I zbierają kasę na getback
    Dnia 2018-05-02 o godz. 15:55 ~St37 napisał(a):
    > Już rok wywala . Musi mieć dostęp do taniego tlenu. I zbierają kasę na getback

wcześniej wywalali ci rozsądniejsi, co ratowali kasę,
    teraz sypie ten spóźnialski i inni, co tną straty
    a sypacz musi mieć wiele do wywalenia...

kasa na getback? - kto wie, tam teraz spekułą może się zabawić... :D
    ale nie podpowiadaj, bo jeszcze ktoś sprzeda datę i faktycznie pójdzie na getbacka... :D
    umoczeni weterani na dacie powinni już wiedzieć, że
    skoro jest podawanie tlenu podbitkami kilkoma/kilkunastoma/kilkudziesięcioma/kilkuset/a nawet po kilka kilo,
    to znaczy że sypacz ma jeszcze do wywalenia chyba duuużo więcej niż kilkadziesiąt kilo...

1,75... - tak mi przykro :D
  • Re: 1,75... - ale wywalają! Autor: ~buu [109.206.198.*]
    Eeeee, nakupiłem tego profilaktycznie 10k po 1,77>1,79 czekam dalej, już część sprzedałem i jest ok.
    nawijaj dalej makaron na uszy a zarobimy na majówkę hehe
    kupiłeś?... - tiaa, klawiatura wszystko przyjmie :D

ostatni raz 1,75 było rok temu w połowie lipca...

a ilu tu już było takich, co gwarantowali niedawno, ze niżej 2 zeta nie spadnie... :D
    Co ty , nie masz notowań , dziś dno lizło 1,75 o godz. 15:10 po 1,76 pykło 18k papiera
    Piszesz bez obserwacji notowań czy co ? z kuli szklanej , czy z fusów?
    Dnia 2018-05-02 o godz. 16:26 ~buu napisał(a):
    > Co ty , nie masz notowań , dziś dno lizło 1,75 o godz. 15:10 po 1,76 pykło 18k papiera
    > Piszesz bez obserwacji notowań czy co ? z kuli szklanej , czy z fusów?

obserwuję datę od czasów, kiedy jeszcze rodzice nie mieli ciebie w projekcie...:D
    jest dziś mocny spadek na sporym wolumenie - większym niż kilka ostatnich sesji razem wziętych

a ten spadek dziś do 1,75 pokazuje jak płytki jest rynek na dacie i jaka ilością można zbić kurs...

problem nie wtym, ile spadło, ale ile jeszcze sypacz ma do wywalenia i do ilu jeszcze spaść może...
    Temat zastępczy zadajesz, mowa była czy spadło dziś do 1,75 czy nie i tyle , 13 lat na GPW
    a nie spadło do 1,75?...:D
    13 lat? - roześmiałem się, bo mam duuużo większy staż, ale nie zamierzam się nim chwalić (to domena wiochmenów lub zakompleksionych)

tyle lat niby jesteś na gpw i wszedłeś w datę?... żalisz się, czy chwalisz? :D

Kolego , nie na temat piszesz , odpowiedziałem ci na post że nie jestem nowicjuszem .
    Pozycja zamknięta , aaaa jestem z Warszawy , tak a pro po wiochy .
    Marny poziomik naganiania na spadki ,
    Kupować bo jest tanio!!!!!!!!!!!!!!! to do tych co chcą ten papier Bayy
    to, że piszesz, iż nie jesteś nowicjuszem, nie znaczy, ze tak naprawdę jest... :D
    pozycja zamknięta czy otwarta - kogo to obchodzi prócz ciebie? klawiatura wszystko przyjmie...
    jesteś z Wwy? - i co z tego? klawiatura wszystko przyjmie...
    i nawet jeśli tak jest, w stolicy też są wiochmeni, a mieszkańcy wsi często są mądrzejsi i bardziej kulturalni od stołecznych chwalipiętów ...

a skoro moje pisanie bierzesz za naganianie na spadki znaczy że niewiele kumasz z mego pisania - ale to już twój problem... :D
    twój poziom naganiania na kupowania - faktycznie porywa tłumy, co dziś było widać... :D

• Re: 1,75... - ale wywalają! Autor: ~dżepetto [94.254.249.*]
    wyglada że tu jakiś uparty technik kurs prowadzi 1,73 możemy dotknąć i jak to obronimy bedzie rgr jak wyłamiemy to 1,59 mamy jak w banku .
    Dnia 2018-05-02 o godz. 19:57 ~dżepetto napisał(a):
    > wyglada że tu jakiś uparty technik kurs prowadzi 1,73 możemy dotknąć i jak to obronimy bedzie rgr jak wyłamiemy to 1,59 mamy jak w banku .

no właśnie...
    coś chyba w tym jest...
    większość patrzy pod kątem swych oczekiwań i marzeń o wzrostach, a tu trzeba patrzeć okiem wyrachowanego gracza usiłującego grą na czas utrzymać kurs i wywalić jak najwięcej, póki nie nastąpi rzeczywista zwała, gdzie 1,59 może być przystankiem...
    jest jeszcze coś dywidenda usztywna kurs od momentu jej ogłoszenia najcześciej przed walnym a po wyznaczeniu dnia nabycia praw kurs zdycha . więc ile mamy czasu na wzrosty ? . troche słabo to wyglada jesli nie zaczną sie wzrosty teraz , a wogóle wolałbym by jej nie było z jakims dobrym wytłumaczeniem zarzadu powodzenia
    ano właśnie - wielu już tu tak od dawna pisało...
    a tu można o tym poczytać:

https://10-procent-rocznie.blogspot.com/2015/05/jak-zachowuje-sie-kurs-akcji-w.html
    w 2017 kurs spadł 20% po braku dywidendy , teraz w grudniu wypłacili zaliczke i nie wiem kiedy reszta nie znalazłem infa ale im póżniej tym lepiej powodzenia
    Dnia 2018-05-02 o godz. 21:45 ~dżepetto napisał(a):
    > w 2017 kurs spadł 20% po braku dywidendy , teraz w grudniu wypłacili zaliczke i nie wiem kiedy reszta nie znalazłem infa ale im póżniej tym lepiej powodzenia

po KAŻDEJ z ostatnich 4 dywidend (tej ostatniej - zaliczkowej - też, co obecnie widać) kurs spadał po odcięciu...
    sory poczytam link który mi wysłałeś -dzięki powodzenia

to też warto poczytać, bo trochę wyjaśnia, czemu rynek nieufnie patrzy na datę w związku z niezakończoną kontrola fiskusa w sprawie VAT

http://biznes.interia.pl/podatki/news/weryfikacja-kontrahenta-dla-potrzeb-vat-u-sprawdzmy-kto-mu,2566557,4211
  • Re: 1,75... - ale wywalają! Autor: ~No [94.254.165.*]
    Wykresik ciebie to tutaj zatrudnili.... Kto i za ile?
    http://memy.pl/mem_967300_dlaczego_z_ciebie

Widzę że nawet w święta dyżur.... Ale z ciebie egzemplarz
    dla ciebie robię wyjątek - bo rzadko trafia się taki marudny abderyta jak ty :)
  • Re: 1,75... - ale wywalają! Autor: ~St37 [188.146.45.*]
    Musiałem sobie tlen podać z tych spadków. A może wykres czeka na 1.6 załaduje wory kilogramami i znowu będzie milczał jak będzie lecieć na 2.xx
    Dnia 2018-05-03 o godz. 17:44 ~St37 napisał(a):
    > Musiałem sobie tlen podać z tych spadków.
    żalisz się czy chwalisz?...

> A może wykres czeka na 1.6 załaduje wory kilogramami i znowu będzie milczał jak będzie lecieć na 2.xx
    fantazjuj dalej... :)

lubię, jak mnie rozbawiacie... :)

Wykresik... Ty masz jakieś życie poza jedzeniem, wydalaniem,, spaniem i ABC. D
    zapomniałeś dodać, że mam ubaw z ciebie, twego strachu przed moimi wpisami, twego lęku przed dalszymi spadkami kursu daty i twoimi zmianami nicków... :D

lubię czytać takie jak twoje wypłakiwanie się na mnie... :D
  • Re: 1,75... - ale wywalają! Autor: ~No [94.72.103.*]
    Aleś ty bystry... Zmiana nickow to tylko moja pomyłka.... Gdzieś tam indziej mam inny nick
    skoro o spółce nie potrafisz, pisz dalej i wypłakuj się na wykresa, jeśli przynosi ci to ulgę... :D
    eh, te płaczliwe datoynwestorki... :D
    nie moja wina, że jestem bystrzejszy od ciebie, a ty wciąż nie możesz zarobić na dacie... :D
  • Re: 1,75... - ale wywalają! Autor: ~jaro [77.252.44.*]
    Czy ja się wyplakuje? Tobie się w głowie pomieszalo. Czy ja się ciebie. Pytam czy ty jesteś stratny? Moja sytuacja jest klarowna kupiłem za 1 % kapitału poniżej 1,80 akcji abc data tak dla zabawy to tak trochę o sobie... pytam o Twój status tutaj odpowiesz?
    Dnia 2018-05-04 o godz. 07:15 ~jaro napisał(a):
    > Czy ja się wyplakuje? Tobie się w głowie pomieszalo. Czy ja się ciebie. Pytam czy ty jesteś stratny? Moja sytuacja jest klarowna kupiłem za 1 % kapitału poniżej 1,80 akcji abc data tak dla zabawy to tak trochę o sobie... pytam o Twój status tutaj odpowiesz?

wypłakujesz i wypłakujesz...
    i kogo obchodzi poza tobą, czy jesteś zarobiony lub stratny?
    a to, co piszesz... - klawiatura wszystko przyjmie o tym, ile kupiłeś ponoć dla zabawy...
    ja nie mam potrzeby, jak ty, wiochmeńsko ogłaszać miastu i światu swego statusu...
    takie chwalipięctwo zostawiam zakompleksionym leszczom...
    musisz tu być krótko, skoro nie zauważyłeś, że takich infantylnych pytań nikt mi tu od dawna nie zadaje... :D

wypłakuj się dalej... :D

• Re: 1,75... - ale wywalają! Autor: ~jaro [77.252.44.*]
    ha ha ty oszołom ,,,czy piszesz dla korzyści...no bo wiesz tutaj nie ma nic za darmo
    Dnia 2018-05-04 o godz. 11:06 ~jaro napisał(a):
    > ha ha ty oszołom ,,,czy piszesz dla korzyści...no bo wiesz tutaj nie ma nic za darmo

mam ci napisać, gdzie i jak głęboko mam twoją opinię o mnie?...
    czy sam się domyslisz?

skoro twierdzisz, że tu nie ma nic za darmo... - pewnie wiesz, co piszesz... :D
    no to pochwal się, ile dostajesz, za swój płacz na wykresa :D
    eh, te marudne i egzaltowane dzieci giełdy...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.164.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.