• Chcecie zarobić pieniądze? Autor: ~W140 [81.161.204.*]
    To słuchajcie ludzi którzy faktycznie mają "TROCHE" racji.

01.2017 pisałem: https://www.bankier.pl/forum/temat_szczegolowa-analiza-braster,23131997.html

Autor: ~MercedesW140 [84.10.199.*] 2017-01-18 22:01
    Opublikowano przy kursie:  16,05 zł , zmiana od tamtej pory:  -75,83%

Do tego:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_mercedesw140-braster-spada-ale-jujubee-tez-i-to-mocno,26067057.html

link

Jeżeli chcecie zarobić to wskoczcie w JUJUBEE póki jeszcze czas. Ja celuje w 50zł i zobaczycie że taki kurs będzie.

Przedstawiając krótko sytuację - tym roku spółka wydaję gre KURSK.

Spadki z 27zł wynikały z tego że nie do końca było wiadome czy i kiedy spółka wprowadzi gre do sprzedaży. Do tego w 08.2017 spółka zadecydowała że przenosi premiere na 2018r argumentując że musi dopracować grę poprzez zwiększenie czasu rozrywki.

Nowy trailer gry: https://www.youtube.com/watch?v=58US71Idr9o

Do tego nowa analiza:
    link

Nie naganiam, każdy będzie chciał zrobić z tym info co chce, ale prawda jest taka że w poniedziałek będzie winda do góry i być może widłowy będzie miał co robić ;)

Ogłoszenie daty premiery (która będzie na 100% w 2018r) nastąpi 9 czerwca na targach Pixelheaven.

Ja już straty z brastera odrobiłem (kupowałem po 20zł, sprzedałem 16zł co jest potwierdzone w wątku do którego dałem link wyżej "Szczegółowa analiza Braster".

POWODZENIA :)
  • Re: Chcecie zarobić pieniądze? Autor: ~Kluba [31.0.35.*]
    Nie chcemy zarobić
    Chcemy ci dopierdolić
  • Re: Chcecie zarobić pieniądze? Autor: ~W140 [81.161.204.*]
    Większość trolli właśnie chce zrobić to co napisałeś, głównie przez to że przedstawiam fakty i wylewam kawę na ławę.

Ale znajdą się tu tacy którzy przeanalizują fakty i odrobią pare groszy na Jujubee.
  • Re: Chcecie zarobić pieniądze? Autor: ~Cycek [94.254.242.*]
    W140 trzeba ich trochę zrozumieć, na 2 bankach miesięcznych kosztów karmi się wiele szumowin,bo inaczej tego czegoś nazwać nie można. Ze spółki która miała aspiracje na rynek usług premium, sami stworzyli śmiecia ubogacając historie o nim swoim ubogim zasobem słownictwa. Ma rosnąć i ch..., każdy kto myśli inaczej to trol opłacany przez konkurencje. Problem tylko w tym ze żadna konkurencja nie traktuje brastera serio, bo co to za gracz który 10 lat temu wymyślił coś innowacyjnego ( na potrzeby dotacji wszystko takie jest, od tego nazewnictwo czegokolwiek się zaczyna:)) naawamial tego u producenta 30 tys na pierwszy strzał, a sprzedaje dwie sztuki w tygodniu. No ktoś tu chyba jest mocno niepoważny. Ciemny lud to kupuje i nie kuma ze nagle nie będzie sprzedaży w tysiącach bo nawet gdyby była to nikt tego nie obsłuży ze strony tej . spółki.
  • Re: Chcecie zarobić pieniądze? Autor: ~Rafał [31.0.80.*]
    Popieram Cię Kluba
    Z satysfakcją popatrzę jak Cyc40 wije się w sądzie
  • Re: Chcecie zarobić pieniądze? Autor: ~big [178.212.155.*]
    Teraz pieniądze to tylko na VIVID !!
  • Re: Chcecie zarobić pieniądze? Autor: kukubara [94.254.148.*]
    Kreski na polskiej bananowej gieldzie mozesz sobie w buty wlozyc.

byc moze ta forma wystrzeli, ale nawet jesli nie ma to zadnego zwiazku z kreskami...
  • Chcecie zarobić pieniądze? ON celuje 50 zł buhahahaha Autor: ~BuhahahahahaBuhahaha [178.212.155.*]
    "Miszczu" ... może jeszcze jedna wróżba ?? Czekamy !!! Buhahahahaha Buhahahahaha !!!
  • Re: Chcecie zarobić pieniądze? ON celuje 50 zł buhahahaha Autor: ~OoooYes [178.212.155.*]
    A friendly reminder, ladies and gentlemen. hahahahaha
  • Re: Chcecie zarobić pieniądze? ON celuje 50 zł buhahahaha Autor: ~poznaniak [178.212.155.*]
    to jak z tymi pieniędzmi buhahahaha
  • Re: Chcecie zarobić pieniądze? Autor: ~hahaha [178.212.155.*]
    w140 !!! daj jeszcze jakiś namiar buhahahahaha
  • Re: Chcecie zarobić pieniądze? Autor: ~tropiciel_szczujni [95.108.50.*]
    Dnia 2018-07-17 o godz. 09:56 ~hahaha napisał(a):
    > w140 !!! daj jeszcze jakiś namiar buhahahahaha

gandalf - zmieninie nicków nic nie da - nikt ciebie nie słucha hi hi
  • Re: Chcecie zarobić pieniądze? Autor: ~hahahahahahaha [178.212.155.*]
    Chcecie stracić pieniądze ? buhahahaha
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »