• Maliszewski jak Kąkolewski? Autor: ~Kąkolewski [37.1.207.*]
    Polecam lekture komunikatu KNF w sprawie Getback: https://www.knf.gov.pl/knf/pl/komponenty/img/Komunikat_KNF_w_sprawie_GetBack_SA.pdf

Szczególnie zarzutu manipulacji w związku z wątpliwościami co do wiarygodności informacji publikowanych przez zarząd spółki. Czy czegoś wam to nie przypomina? Pamiętacie informacje Minoxa o kontraktach z Budimexem itp?

Chyba po aferze Getbecku w końcu nastal dobry klimat żeby KNF zajal sie sprawa Minoxa i osob nim zarzadzajacych

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.235.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Maliszewski jak Kąkolewski? Autor: ~787 [83.26.242.*]
    To zgłoś to do knf
  • Re: Maliszewski jak Kąkolewski? Autor: ~Mnx [5.172.235.*]
    a co mam zglosic do knfu ? ze nie odpowiedzieli na pytania SII ? przeciez to mozna przeczytac na ich stronie. odnioslem sie tylko do tego ze jakis klamca pisal na tym forum ze jest inaczej
  • Re: Maliszewski jak Kąkolewski? Autor: ~Paracelsus [94.254.242.*]
    Ja np do KNF zgłosiłem. A co niektórzy szczekają i krytykują a żadnych poczynań brak. Czekam co będzie. Ja jestem trochę kasy w plecy ale nie odpuszczę. Ścieżka prawna wchodzi w grę. Jak czytam te posty osób źle życzących innym bo im się nie udało to brak słów. Zamiast stosować odrobinę kultury na forum to zupełnie inaczej czytaloby się.
  • Re: Maliszewski jak Kąkolewski? Autor: ~jola [89.64.3.*]
    też zgłosiłam...czekamy na efekty
  • Re: Maliszewski jak Kąkolewski? Autor: ~Rapa [31.0.41.*]
    Tez pisal do KNF i zadnej odpowiedzi ,a Wy dostaliscie jakąś odpowiedź
  • Re: Maliszewski jak Kąkolewski? Autor: ~mnx [5.172.235.*]
    Urząd Komisji Nadzoru Finansowego (dalej: „Urząd KNF”) potwierdza, że w dniu
     ......................za pośrednictwem poczty elektronicznej wpłynęła Pana korespondencja zawierająca zastrzeżenia wobec spółki MINOX S.A.
                Przesłane wystąpienie traktowane jest jako sygnał o dostrzeżonych nieprawidłowościach i poddane zostanie weryfikacji pod kątem kompetencji Komisji Nadzoru Finansowego.
                Wszelkie sygnały dotyczące funkcjonowania rynku finansowego umieszczane są wewnętrznych rejestrach prowadzonych przez Urząd KNF i służą do analizy oraz oceny poprawności działania podmiotów rynku kapitałowego.
                Ponadto uprzejmie wyjaśniam, iż w przypadku stwierdzenia nieprawidłowości w działalności podmiotu rynku kapitałowego wskazujących na stosowanie praktyk naruszających przepisy prawa lub interesy klientów, gromadzone informacje stanowią podstawę do podejmowania odpowiednich systemowych działań nadzorczych mających na celu wyeliminowanie tych praktyk oraz odpowiednie kształtowanie rynku w przyszłości.
                Przekazane przez Pana informacje również poddane zostaną analizie, zaś w przypadku uprawdopodobnienia naruszenia przepisów prawa, Urząd KNF podejmie działania zgodnie z posiadanym zakresem kompetencji.
                Z poważaniem
  • Re: Maliszewski jak Kąkolewski? Autor: ~Franek [62.255.128.*]
    A ptaszki cwierkaja, ze SII przygotowuje zawiadomienia do KNF i Prokuratury. Ktos cos slyszal na ten temat?
  • Re: Maliszewski jak Kąkolewski? Autor: ~Mnx [5.172.232.*]
    pytanie co zrobi knf i odpowiednie organy panstwa ktore powinny srac na strazy przekrętów !
  • Re: Maliszewski jak Kąkolewski? Autor: ~KAZEK [94.254.173.*]
    Napisałeś-powinny srać-PRZESTAŃ JUŻ PISAĆ , BO CI OCZY Z NIENAWIŚCI ZACHODZĄ MGŁĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Maliszewski jak Kąkolewski? Autor: ~mnx [5.172.233.*]
    a to taki blad zawiast t wpisalo mi sie r chociaz patrzac na kurs i co ta spolka wyprawia czynnosc ta robi z wielu akcjionariuszy i obligatoriuszy haha
[x]
MINOX 16,67% 0,07 2019-02-15 09:41:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.