• Prośba do wszystkich którzy coś wiedzą Autor: ~Uparty [31.0.64.*]
    O kontakt a chodzi dokładnie o toczące się sprawy aby móc się podłączyć. Jest kilku chętnych i z czasem może zawiążemy porozumienie.
    Cały czas czekam na kontakt ze strony użytkownika Awatar.
    sprawakerdos@wp.pl

Nie odpuszczajcie ja po zebraniu rozsądnego materiału roześlę wszędzie gdzie można do gazet, portali, prokuratury, kancelarii Prezydenta i Premiera, ministerstw i gdzie tylko można. Po akcji z Getback jest zainteresowanie podobnymi tematami zauważyłem w mediach.
    Nie wstydzcie się to ci którzy nas oszukali powinni się wstydzić i mam nadzieję że sprawiedliwości stanie się zadość
  • Re: Prośba do wszystkich którzy coś wiedzą Autor: rocky88 [89.64.28.*]
    Ale konkretnie to z jakiego artykułu chcesz ich ścigać ? I gdzie jest przestępstwo bo to mnie ciekawi najbardziej. Pytam jako totalnie zielony akcjonariusz.
  • Re: Prośba do wszystkich którzy coś wiedzą Autor: ~antyawatar [178.235.179.*]
    Konkretne paragrafy znajdzie każdy prawnik , a chodzi o działanie na szkodę spółki, sprzedaż zakładu produkcyjnego,
    kupno drogerii w Luxemburgu itp. itd. trzeba to tylko udowodnić.
  • Re: Prośba do wszystkich którzy coś wiedzą Autor: ~red [89.229.89.*]
    a co tu trzeba udowadniać? To przecież fakty, zakład sprzedany, drogerie kupione po cenie z kosmosu. Nawet Kalyciok do dostrzegł, zrobił uchwałę i nic. Teraz trzeba obu "prezesów" podać do sądu. Ja mam jeszcze e-maile ze spółki, w których piszą, że są prowadzone sprawy a de facto NIC SIĘ NIE DZIAŁO.

• Re: Prośba do wszystkich którzy coś wiedzą Autor: ~RED [89.229.89.*]
    I jak idzie zbieranie chętnych do walki z dwoma prezesami?Awatar się dołączył?
[x]
KERDOS 0,00% 0,01 2018-03-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.