Nie dawno byłem na godzinnym spotkaniu z doktorem prawa, który jest też min. licencjonowanym syndykiem, przedstawiając mu swój punkt widzenia i kierunek działania jakiego oczekuję. Sprawa dla nas nie jest prosta ponieważ ktoś ją świetnie przygotował, a Pan mecenas zna takie tematy bardzo dobrze i te sposoby działania nie są mu obce. Obiecał wgłębić się w temat aby potwierdzić plan i zakres działania, bo żaden prawnik nie ma wszystkich ustaw w głowie na które się powoływałem, a pytań i wniosków miałem naprawdę dużo. Zwrócił moją uwagę na sposób w jaki Sąd może patrzeć na sprawę i jakie kwestie będzie brał pod uwagę a jakie odrzucał. Spotkanie z tym człowiekiem wywarło na mnie ogromne wrażenie i prawdziwym zaszczytem było go poznać. Jesteśmy umówieni już na konkretne rozmowy po długim weekendzie, gdzie dalej będziemy doprecyzowywać szczegóły. Zapraszam wszystkich zainteresowanych którzy byliby skłonni aby działać razem z pomocą jego kancelarii, bo jeśli takich osób będzie więcej to omówię z nim tą kwestie i przedstawie ją Panom, a razem będziemy na pewno silniejsi w dochodzeniu swoich roszczeń. Dopóki nie ustalimy szczegółów współpracy, nie chciałbym oficjalnie zdradzać danych kancelarii. Osoby zainteresowane bardzo proszę o wysyłanie na maila: porozumienieadm@onet.pl do dnia 06.05.2018r. informacji typu - jestem zainteresowany, imię i nazwisko, nr. telefonu, Z poważaniem Filip Pałęza
Co prawda nie w admie ale jak rząd się weźmie za przekręt na obligacjach korporacyjnych innych firm to może poprawić się pozycja posiadaczy obligacji admu. Sytuacja może być bardzo podobna do tej z getbacka. To można podpiąć pod próbę oszustwa.