Dnia 2018-04-19 o godz. 08:48 ~John napisał(a): > Wyniki bardzo dobre. Zmniejszyły się trochę przychody ale wzrósł zysk co znaczy ,że marża wzrosła zdecydowanie. I tak Trzymać.
Na poziomie skonsolidowanym przychód zwiększył się o 170 mln. Proszę czytać ze zrozumieniem łącznie z listem Pani Prezes do akcjonariuszy. Dla mnie rewelacja. Jeszcze tylko komunikat o zakończonej kontroli UKS i trójeczka.
A przynajmniej jednego z celów strategii tj. wydumanej kapitalizacji... Widać że jest postęp, ze poczynione kroki przynoszą powoli rezultaty ( z naciskiem na powoli ) Rezygnacja z niskomarżowych produktów i przejęcie S4E to był dobry ruch.
Dnia 2018-04-19 o godz. 11:48 in4matik napisał(a): > Wszyscy stali bywalcy na tym forum wiedzą, że Pan Wykres nie napisał by takiego zdania więc po co się pod niego podszywać i pisać takie głupoty.
słusznie! dzięki za uważne czytanie mnie i innych
o tym ,kiedy będzie dobrze, chcę napisać jako pierwszy i to nadal jest tu moją ambicją, a na razie wciąż brak mi do tego jednoznacznych i niepodważalnych przesłanek
Dnia 2018-04-19 o godz. 10:55 ~wykres napisał(a): > Hmmm, jednak całkiem dobrze to wygląda.
o, znów się pode mnie ktoś podszywa? wcale nie całkiem dobrze to wygląda, raczej nie wygląda źle, ale do "dobrze" jeszcze daleko, co widać po reakcji rynku, a raczej braku entuzjastycznej reakcji - co miało być zdyskontowane, było już wcześniej...
i nie kurs jest ważny, co wielokrotnie stwierdzałem, ale wolumen... cień fiskusa i pozostałe sprawy procesowe wciąż ciążą na wizerunku i postrzeganiu spółki przez rynek