Jest 8'21 jelita wiedza ze atmosfera coraz cieplejsza bo czwartek kilka dni i wyniki dlatego juz zawolaly mnie na tron . Pozniej sniadanie i bede musial syna wywalic z kompa bo mi zajmuje pozycje o 9'00 musi byc cisza. Hehe. Wczoraj za duzo prawdy napisalem bo robilem grila i byl alkohol. Alle z 3kolegow grajacych bo to nie mozna nazwac inwestycja wszyscy sa na minusie. Tylko tu kazdy pisze jakie to piekne kolka robi i zarabia hihi. Ostatnio kolega smial sie ze mnie ze kupilem smiecia a on kupil za 19zl getback i niestety napisalem mu ostatnio ze go zdublowalem.krezia mam po 4.80. Jakby ktos chcial pogadac endriu10000@onet.pl. mozemy zalozyc tim wzajemnej adoracji iha iha iha. Licze ze dzisiaj podbija conieco. Korci mnie kolko ale ....
Plan byl dobry kupione kghm 54zl ale z nudow za szybko oddane po 76 euforia i moc no to action po 8 a tu za dwa dni info upadlosc hihi to to juz polowa,kapitalu pech... no to na krotko alma jes jest jes w 3dni 30tys zl. I nagle zong upadlosc ..... buhaha fatum pech czy inwigilacja?? No to. Chempion pxm po 6.50 jes jes jes plan extra idzie do 17zl pojdzie dalej ...jestem bogiem. A ty spada. 16-15-14-13 w koncu odbije ... oddane po 6.80 cala gorka przeczekana no to lider gazownictwa pbg po 60 gr okazja musi odbic... oddane po 11gr ... kapital 15tysi z 250tysi super.depresja. no to krezus po 4.80 .' I oczywiscue czerwono. Debilizm czy ustawka? Jedno i drugie.
Najlepszym przykladem oszukiwania akcjonariusza jest ostatnia akcja na get....ba....ck. mistrzostwo swiata. I tak nas wlasnie robia na tych infach. Tu moze tez niedlugo sie dowiemy ze walec jest juz pociety na zlomie hihi wcale bym sie nie zdziwil.
Oj to fakt . JesZcze jedno mnie zastanawia na tym całym gpw dodam ze dopiero drugi rok inwestuje ale hak to jest Ze spółka podaje wyniki super przyrost itp a kurs w najlepszym razie stoi w miejscu albo spada
Rozjebałeś tym wpisem :D jestem tylko ciekaw czy piszesz prawde bo jak tak to jesteś dupa nie inwestor :P jak można zrobić takie straty? :D ja takie błędy popełniałem 10 lat temu,teraz troszke lepiej idzie :) jak coś to jestem chętny na kontakt ale nie mejlowo :P Pozdro
A co miał ustawiać za każdym razem Sl i być wiecznym dawca kapitału, chciał uczciwie inwestować w perspektywiczne spółki i tyle, ze nie wyszło to je inna bajka.
dokładnie tak-- ja staram sie kupowac po analizach jak spolka spadła liczac na zwrot po roku moze wiecej-- no np.... taki krezio---- no według analiz jest na dnie - nawet teraz przy 4zł dlaczego ??? ktos sie smieje-- to nie ja go analizuje wklejam link---
stary kotlet ten link---- ale chodzi o to ze ma najlepszy okres od 2013 itd popatrzcie na wykres wiec ja osobicie uwazam ze musiałby ruszyc na te 15???? w sumie nie cieszy mnie to bo z ta moja mała juz kaską niewiele zarobie ale zawsze cos---- jak zarobie jak sie uda na te 15 moze dalej to mam juz plan na innego gniota wrecz trupa ale musi dac mega zysk.... kiedys napisze o co chodziło.... nie chce uprzedzac faktow -- teraz skupiam sie na kreziu-- co do kółek to moge zakrecic jak mnie przebija 4.80 najwyzej juz nie wejde ale nie chce stac na peronie..
"A co miał ustawiać za każdym razem Sl i być wiecznym dawca kapitału, chciał uczciwie inwestować w perspektywiczne spółki i tyle, ze nie wyszło to je inna bajka."
tyle ze wtedy bylby dawca kapitaliku, to teraz jest dawca kapitalu, oczywiscie potencjalnie, bo jesli trzyma to zawsze jest nadzieja...wszyscy dlugoterminowi smieja sie z kolarzy, tzw. groszolapow, tyle ze oni realnie zarabiaja, dlugoterminowi zazwyczaj zarabiaja tylko wirtualnie, a potem pozostaje tylko kiszenie...
ja gram pod analize już teraz,żadne infa mnie nie interesują w sensie perspektywy na przyszłość,i tak do końca nie znamy prawdy,AT najbardziej mi mówi kiedy kupić a kiedy sprzedać,Krezus moim zdaniem poleci w tym roku do góry ładnie,mamy 3-cią fale wzrostową,jak nie bedzie żadnych większych wojen na świecie to bedzie dobrze :)
I właśnie takie przykłady jak getback psują rynek ludzie tracą jakiejkolwiek czytaj minimalne zaufanie jeśli spółka się rozwija jak w przypadku krezusa ludzie szukają piątego dnia doszukując się podstępów tłumacząc ze coś jest na rzeczy jak prezes mógł za 4,8 kupić pewnie coś kombinuje i tak w kółko tworzenie nowych teori dlatego tak naprawdę zarabiają nieliczni którzy są konsekwentni czy to dobrze czy złe nie mnie oceniać
Zostaniecie leszcze z pustymi sakiewkami..... Ptica pięknie ograła leszczynę.... kupił trochę aby zyskać zufanie żeby sypnąć szuflą....:DDDDD Powtarzam z szulerami tylko idioci siadaja do stołu.... Lipna zagrywka tanich cwaniaczków ...pozyczy 10 koła i odda w terminie z nawiazka żeby później chapnąć miljony i zwiać.....:D