Ależ z ciebie egocentryk i narcyz. Tylko ja i ja :) Nawet o samym sobie mówisz w trzeciej osobie, jak o kimś ważnym. Niestety ma się to odwrotnie do rzeczywistości.
Wiesz czym się różnią od Aresa? Jego lubimy i poważamy.
dzieciaku, oczywiście, ze jestem egocentrykiem - ale nie jestem płaczkiem piszącym skomliwie na FB jak ty... :D
i ja tu nie jestem od lubienia, a moich postów bardziej boisz się niz poważasz posty aresika, który jak ty nagania kupno, bo jesteście mocno wtopieni i nie możecie wyjść bez straty...
gdybym chciał być lubiany i poważany, jak piszesz, naganiałbym jak wy i wtedy pewnie byłbym najbardziej lubianym i poważanym na wątku :D
eh, dorośnij wreszcie...
jak twoje wtopy( MCI, lubawa, trakcja, ursus)...?
na razie czekam, jak tu, na dacie, znów podpompujesz... ile wrzucisz w dogrywce - 1 akcję czy więcej?
taaa wszyscy drżą tutaj przed twoimi z palca wyssanymi argumentami. uwazaj, bo sie już do konca zatracisz w swym samouwielbieniu i zapomnisz, co jest tematem forum (co zresztą juz niejednokrotnie miało miejsce)
Dnia 2018-04-19 o godz. 12:18 ~ares napisał(a): > taaa wszyscy drżą tutaj przed twoimi z palca wyssanymi argumentami. uwazaj, bo sie już do konca zatracisz w swym samouwielbieniu i zapomnisz, co jest tematem forum (co zresztą juz niejednokrotnie miało miejsce)
wystarczy, ze ty tak nerwowo i panicznie reagujesz...:D kompleksiki znów z ciebie wyłażą? - nic nie poradzę, że jestem mądrzejszy d ciebie :D