Za to jest pożyteczny - myli się we wszystkim :) wystarczy robić odwrotnie niż mówi :)
Ale fakt faktem, że to wkurzające. Na szczęście dziś pisze egzamin gimnazjalny, więc zaktywizuje się wieczorem, jak już się wypłacze.
Dnia 2018-04-18 o godz. 12:33 ~ares napisał(a): > j.w nie posiada akcji, siedzi tutaj i plecie swoje gadki, jak zdarta plyta, zmienia tylko nicki i tak w kolko, byle naganiac na dolowanie
różne bzdety tu o mnie piszą, ale zawsze na jedno wychodzi: tacy jak ty boją się moich wpisów nicków nie muszę zmieniać na wątku daty, bo tu chcę być rozpoznawany pod swoim
za to ty - ile razy zmieniałeś?...
no i zdecyduj się: żalisz się na wykresa, czy chwalisz się, jaki to z ciebie rekin giełdowy zarobiony na dacie?... :D
a skoro twierdzisz, że jestem rzekomo opłacany - udowodnij to... (zbieram sobie takie wpisy, kiedyś przydadzą się)
Dnia 2018-04-18 o godz. 13:34 ~Waterloo napisał(a): > Chwale wykresa? Nie kumasz ironii :) No tak, głupoty w tym czasie pisało się na forum, zamiast uważać na rekcji.
oj, kumam ironię - zwłaszcza gdy czytam twój płacz na FB do T. Cz. ty i ironia - za mądre dla ciebie... :D
jestem wierny jednemu, jest tak dobry, ze wystarczy. Udowodnij? rożni ludzie tutaj pisza, ale nikt tak jak ty z taka wrecz pasja nie pisze negatywnie o ABC. mozna sie spierac, ryzykowac, obstawiac na plus badz minus, analizowac biezace dane/wyniki, prognozowac, ale twoj sposob prowadzenia rozmowy tzn. trollowania jest po prostu nienaturalny, stad moj wyrok w twojej sprawie - "opłacany troll".
Dnia 2018-04-18 o godz. 13:53 ~ares napisał(a): > jestem wierny jednemu, jest tak dobry, ze wystarczy. Udowodnij? rożni ludzie tutaj pisza, ale nikt tak jak ty z taka wrecz pasja nie pisze negatywnie o ABC. mozna sie spierac, ryzykowac, obstawiac na plus badz minus, analizowac biezace dane/wyniki, prognozowac, ale twoj sposob prowadzenia rozmowy tzn. trollowania jest po prostu nienaturalny, stad moj wyrok w twojej sprawie - "opłacany troll".
no właśnie, jesteś tak zafixowany na swej fantazji o wykresie, że normalne dla ciebie, jest tylko to, co piszesz o mnie... :D dzieciaku, dorośnij! ale pisz dalej o mnie, bo o spółce nie potrafisz... :D ja zaś będę miał uciechę z twego wypłakiwania się :D a ja dalej po swojemu będę cię wodził za pinokiowaty nosek, byś wypłakiwał się na wykresa...:D
Dnia 2018-04-18 o godz. 23:59 ~diagram napisał(a): > Ludzie po co wy karmicie tego trola swoimi wpisami, przecież nikt normalny go tutaj na poważnie nie bierze
no właśnie - po co do mnie piszą?! nikt normalny jak ty? czyli jaki?