• ciekawe Autor: ~oko [31.2.14.*]
    ciekawe dlaczego sprzedał ? czy coś wie i ucieka ? czy ustawione dla słupa ?

• Re: ciekawe Autor: ~Jan [83.20.191.*]
    Prezes nie poczekał na decyzję Uokik, co o tym myśleć?
  • Re: ciekawe Autor: ~oj [77.112.214.*]
    wszyscy czekają a on nie, albo wie o czymś i ucieka, albo co bardziej możliwe transakcja wiązana, coś za coś !
    może oddał słupowi po 3 a dostanie za to np. vistule po 1 do 1 !
    drobny nigdy nie będzie wiedział wszystkiego !
  • Re: ciekawe Autor: ~Jan [83.20.191.*]
    Masz rację nie ma co gdybać, zapędziłem się jak nowicjusz giełdowy :).
  • Re: ciekawe Autor: ~mroczneśredniowiecz [80.52.228.*]
    https://stooq.pl/t/bt/

Poszukajcie VST i BTM w okolicach 11., 13. i 15. kwietnia
    Nie wierzę aby dostali odmowę z UOKiKu i sprzedali przed jej upublicznieniem.

• Re: ciekawe Autor: ~oj [77.112.214.*]
    też myślę że odmowy nie będzie, ale takie ruchy prezia upewniają mnie co do jego osoby, nie mogę pisać co o nim myślę bo wycinają, ale jest to jakieś działanie po d stołem...

• Re: ciekawe Autor: ~Delf [94.254.133.*]
    Ja mam trochę inna teorie, moim zdaniem sprzedał bo kupił akcje vistuli, już wyjaśniam. Na vistuli mieliśmy wyprzedaż akcji przez menadżerów bo mają dostać akcje z programu motywacyjnego po 2zl, akcje ostatnio na vistuli sprzedawano w pakietach po 3zl i 2.88zl, i ktoś to odkupił. Gdybym był prezesem Bytomia i miałbym za 1000000akcji dostać 720.000 akcji vistuli, bo parytet mamy 0.72 to wolałbym sprzedac te akcje za 3000000zl i kupić od menadżerów vistuli w pakietowce po 2,88zl lub 3 zł. Zakładając że po 3zl dałoby mi to. 1000000 akcji a nie 720.000 akcji , a ten kto kupił od prezesa Bytomia i tak zarobi na parytecie ,tym sposobem wszyyscy są zadowoleni :)
  • Re: ciekawe Autor: ~ojj [77.112.214.*]
    teorie teoriami ale prezio się nie popisał i znowu bez żadnego komentarza, jakby nie patrzeć sprzedał, pozbył się, ucieka z tonącego okretu i takie tam ,.nie lubię gościa bo mnie nagonił 2 lata temu gadkami bez pokrycia po czym sprzedał swoje akcje po 3,20 i zaraz zleciało na 2,00, czekam jak go z hukiem wypie....lą, chetnie im w tym pomogę :))
[x]
BYTOM 2,61% 2,75 2018-11-28 16:49:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.