• zastanawiam się... Autor: ~optymista [217.237.185.*]
    na ile fala spadków spowodowana jest jakimiś problemami spółki o których jeszcze nie wiemy, a na ile jest to wynik wysypania się jednego gościa, który pociągnął ze sobą kilku wystraszonych....
  • Re: zastanawiam się... Autor: ~src [46.134.169.*]
    Tez o tym myślę. Dowiemy się pewnie przy kolejnym raporcie. Wiec za późno. Kierule... biznesmeni roku..
  • Re: zastanawiam się... Autor: ~trampek [78.8.195.*]
    naganiaj naganiaj,
    ja nie widzę powodów żeby ta spółka w ogóle istniała. jeśli masz coś na ich obronę to daj znać
    dla mnie Kierule  za to co zrobili powinni iść za klaty
  • Re: zastanawiam się... Autor: ~optymista [217.237.185.*]
    Nie naganiam, tylko się zastanawiam,
    dać jakieś pozytywy?? Poczytaj raport za IV kwartał.... zobaczymy co będzie się działo dalej... ja już czekam do raportu, jednak gardło mocno mam ściśnięte cała tą sytuacja
    prrrrrrrrrrrr, uhahaha aż się oplułem jak czytam twoje wypociny
    wujek Kierul obiecał ci lizaka:)
    generalnie nic do Ciebie nie mam a ze stratą na tym śmieciu się pogodziłem i czy spadnie 20-30% to i tak mnie nie ratuje, na innych spółkach dużo lepiej zarobiłem
    na jujube już 2 kółka zrobiłem przez 2 lata i do przodu jestem jakieś 280% a będzie jeszcze więcej
    denerwuje mnie tylko mendy co naganiają na wzrosty na spółkach śmieciowych, a taką właśnie softblue jest
  • Re: zastanawiam się... Autor: ~Al [188.146.100.*]
    Optymista , wydaje mi się to drugie , ponieważ leci na małych obrotach , a na raporty nie patrzyłbym . Trampek , radziłbym ci kupić śliniaczek jak się oplułeś . Piszesz , że denerwują cię mendy co naganiają na wzrosty , a nie denerwują cię mendy które naganiają na spadki??? Bądź neutralny , jak spadnie niżej to dokupisz [jak masz za co] a jak pójdzie do góry to zarobisz i tyle w temacie.Bez odbioru .
  • Re: zastanawiam się... Autor: ~Cycu [37.47.155.*]
    To się dobrą liście Al i optymistą to brzmi jak ślepy i kulawą. Jeden lepszy drugiego
  • Re: zastanawiam się... Autor: ~aceton [37.47.166.*]
    naganiacze typu Al/optymista mam nadzieję że za kasą jaką macie od kierula będziecie bawić się do nieprzytomności i............. ktoś wam zrobi z pośladków jesień średniowiecza.
    nie wiem tylko czy to coś wam zmieni bo pewnie i to wasza codzienna przyjemność jest.
    jak będziecie być zęby to nie patrzcie w lustro bo między zębami zobaczycie maleńkie maleńkie
    ogonki
[x]
SOFTBLUE 2,01% 0,30 2026-05-05 15:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.