niespłacone obligacje, wnioski o upasłość, spadek wiarygodności kredytowej / limitów kupieckich w Hermes i Coface, oraz ponad 30 mln zobowiązań a ten BREDZI o nominale hahaha
czlowieczku, skompromitowales sie naganianiem na nestmedic, ktore po tym jak zainwestowales spadlo na pysk z 7zł do 3 zł w parę tygodni, nikt nie traktuje powaznie twoich opini i prognoz
Tylko my nawet przy 40 będziemy bardzo grubo zarobieni, a ty nawet przy tamtej cenie wtopiłeś. To świadczy o tym, że jesteś beznadziejnym graczem :)))) Zresztą wszyscy co znają twoje typy jak nestmedic wiedzą, że jesteś bardzo słabym inwestorem :) Tylko skomlisz i skomlisz a straciłeś jakieś grosze.
facet o pseudo "mnx" giełda nie jest dla ciebie uciekaj stąd , życie i zdrowie sobie marnujesz ,po 1żł wchodzisz żeby po 50gr sprzedać potem ujadasz na forum ,zmiany już widać
PISZECIE O NOMINALE ? WARTOŚĆ KSIĘGOWA ODZWIERCIEDLA PRAWDZIWĄ CENĘ AKCJI !
WARTOŚĆ KS. TO PONAD 2,10zł TAK ! jak skrajna tu jest przecena , tu macie tabele ,żeby nie było że przekłamuję rzeczywistość
osły patrząc pod ustalony sztuznie kurs nominalny akcji który NIE MA ŻADNEGO znaczenia gdyż jest to tylko teoretycznie i praktycznie kurs z podziały ilością akcji na wirtualny majątek oszacowany na etapie IPO haha
ważne jest, że spółka ma obecnie więcej z 7-8 x długu niż jej obecna kapitalizacja haha
Ja do KNF zgłosiłem. Czekam co wydarzy się. A czy wy coś w tej sprawie robicie????? Od szczekania i popisywania się wulgaryzmami jest tu wielu ale od działania nikogo. Ja jestem sporo w plecy i wiem że jak trend nie odwróci się do droga sądowa nie unikniona.