dzienny max to 20 % więc 2,50 nie da rady , ale takie wzrosty jak obecny w zupełności, lepiej po troszku a płynnie i systematycznie, choć to może być piątkowa korekta tygodniowego spadku.
Dnia 2018-04-13 o godz. 09:59 ~Waterloo napisał(a): > 20 kwietnia zleci nam się reszta chałastry :) Wtedy będzie już głośno i drogo :)
napisz, martoł, ile lat hałasujesz na mci i jak tam spadło mimo twego naganiania... i przestań używać wyrazów, których pisowni nie znasz, ty "chałastro"... ;D
mylisz osoby i asbis mnie nigdy nie nteresował, ale to nieważne ważne, martoł, ze boisz się wciąż moich wpisów... pogonili cię z mci, aż zminiłeś nicka po kompromitującym płaczu na FB u Czechowicza...
Ty za to ściemniasz i piszesz głupoty - wykresie, tokaju. Masz kilka nicków, które kojarzę,, ale nie chce mi się teraz grzebać na firum. Szukasz wyimaginowanych wrogów. To tylko projekcje twojej biednej psychiki. Boli cię, że ktoś umie inwestować długoterminowo. Sprzedawanie daty przed wynikami to straszna głupota. Ty to wiesz, ale wolisz wciskać kit, bo sprzedałeś tanio i nie masz kasy, żeby odkupić.
Możesz sobie wymyślać martołów i inne śmieszne stworki, które tam ci się lęgną pod kopułą, ale żeby inwestować na Lubawie to już jest szczyt :) Tylko ty mogłeś coś takiego wymyślić :)
Ursus daje zarobić, ale o tym oczywiście nie wiesz. Na abc też ty będziesz miał stratę, bo sprzedałeś tanio. Płaczesz i smarkasz tutaj w tej chwili tylko ty. Inni cieszą się, że firma daje radę. Buuuuuuu
nie wypieraj się, martoł, swojej lubawy, bo naganiałeś tam razem z sokołem... :D ursus da zarobić, ale tym, co niedawno kupili, lecz nie tobie, gdzie siedzisz tam tyle lat... dziwne, ze o swym płaczu i smarkaniu u czechowicza nie napisałeś... - wstydzisz się tej kompromitującej wtopyY?
A tobie tylko martoły w głowie :) Weź się lepiej do roboty, zarób coś może wreszcie. I wytrzyj nosek. Na Ursusie oczywiście nie zarobiłeś, nie dziwi mnie to. Po co tu właściwie stękasz i zaczepiasz? Chcesz parę złotych na akcje, tak? A co ty własciwie potrafisz, małpeczko? :))) Niestety nic, tylko fantazjować. Tylko martoły ci w głowie :)))
Tylko ty dziś płaczesz i szukasz swojego martoła. Niestety byłeś dla niego za biedny i nie chciał z tobą rozmawiać. Mnie też już się na dziś znudziło. Mam swój pakiecik abc i jestem zadowolony. Pa małpeczko.
mylisz oczernianie z racjonalnym i sceptycznym postrzeganiem...
i jeszcze coś - jak kupujesz linę czy łańcuch, to na co patrzysz? na to czy ładnie wygląda, czy na to jak silne jest w nich najsłabsze ogniwo (miejsce)?
na łykaniu wazeliny i dmuchaniu balonika niejeden już stracił kapitał... trzymaj palec na enter i korzystaj z okazji, póki możesz...
Ale grzebał. Pogrzeb sobie w majtkach, to może coś znajdziesz. Gdy to pisałem, było powyżej dwójki. Nie utrzymało się dziś - wielką radość wykresa. Za młody jest, żeby kupić akcje, to przynajmniej sobie chce popisać na forum i podogryzać.
Ty powiedziałeś, że zdyskontowane - to na szczęście tak nie działa :) Będzie ładna zwyżka tuż przed wynikami, tuż po ogłoszeniu wyników oraz jak ogłoszą dywidendę.
Słuchaj, ewidentnie nie pasuje ci ta spółka, a dalej ty siedzisz. Po co?
Dnia 2018-04-16 o godz. 23:48 ~Waterloo napisał(a): > Ty powiedziałeś, że zdyskontowane - to na szczęście tak nie działa :) Będzie ładna zwyżka tuż przed wynikami, tuż po ogłoszeniu wyników oraz jak ogłoszą dywidendę. > > Słuchaj, ewidentnie nie pasuje ci ta spółka, a dalej ty siedzisz. Po co?
przeciwnie, od dawna bardzo mnie ciekawi ta spółka - właśnie ciekawi...
Dnia 2018-04-16 o godz. 18:36 ~Waterloo napisał(a): bleblabla...
już zapomniałeś, jak wcześniej na wątkach wielu spółek ty agresywnie i obscenicznie dogryzałeś innym? teraz czujesz się skrzywdzony?... poskarż się mamusi albo kolegom trzepaka...
martoł, i nie chwal się tu swoimi upodobaniami, to nie to forum... :D
nikt nie chce twej daty i mci, więc masz znów zły nastrój?...
Jeśli jesteś day trader to ta spółka nie dla ciebie. Jeśli nie jesteś akcjonariuszem i nie widać cię na WZA to ta spółka nie dla ciebie. Jest tyle spółek pozwalających wyzwolić najgłębsze pokłady adrenaliny, że szkoda twojego czasu. Ale jeśli nie spełniasz powyższych warunków winieneś pisać o spółce w najlepszych superlatywach inaczej jesteś popularnym trollem, jeśli jesteś trollem to wykąp się w bagnie. Jeśli wykąpiesz się w bagnie to twoja kuśka zaschnie i nie wytworzy tobie podobnych kreatur, a jeśli nie wytworzy tobie podobnych kreatur to Świat wreszcie się odnowi.
Dnia 2018-04-17 o godz. 13:53 ~JK napisał(a): > Jeśli jesteś day trader to ta spółka nie dla ciebie. Jeśli nie jesteś akcjonariuszem i nie widać cię na WZA to ta spółka nie dla ciebie. Jest tyle spółek pozwalających wyzwolić najgłębsze pokłady adrenaliny, że szkoda twojego czasu. Ale jeśli nie spełniasz powyższych warunków winieneś pisać o spółce w najlepszych superlatywach inaczej jesteś popularnym trollem, jeśli jesteś trollem to wykąp się w bagnie. Jeśli wykąpiesz się w bagnie to twoja kuśka zaschnie i nie wytworzy tobie podobnych kreatur, a jeśli nie wytworzy tobie podobnych kreatur to Świat wreszcie się odnowi. >