• # Dzwoniłem do sądu.. podaję link i tel Autor: ~vilk [77.112.152.*]
    http://bip.warszawa.so.gov.pl/artykuly/941/x-wydzial-gospodarczy

Wydaje się że firma B zamiast wystąpić o klauzulę zapłaty składa o upadłość ?

Czy to nie ściema żeby zebrać akcje ?

P.s. Drugiego wniosku jeszcze nie ma od sąsiadów z Płochocińskiej
  • Re: # Dzwoniłem do sądu.. podaję link i tel Autor: ~vilk [77.112.152.*]
    https://emediator.pl/2017/03/wierzyciel-moze-zlozyc-wniosek-o-ogloszenie-upadlosci-dluznika/

z artykułu

Jak przedsiębiorca może ochronić swój biznes przed upadłością?
    Jeśli firmie brak płynności finansowej i nie wywiązuje się ze swoich zobowiązań finansowych, wtedy wierzyciel może złożyć wniosek do sądu o ogłoszenie upadłości, co może zadziałać na niekorzyść przedsiębiorcy. Ratunkiem w tej sytuacji jest złożenie wniosku o restrukturyzację, o czym też napisano w Art. 9a. Prawa upadłościowego: „Nie można ogłosić upadłości przedsiębiorcy w okresie od otwarcia postępowania restrukturyzacyjnego do jego zakończenia lub prawomocnego umorzenia.”Co w przypadku, gdy do sądu zostały złożone jednocześnie oba wnioski? Tu pierwszeństwo ma zawsze restrukturyzacja. Sąd upadłościowy zobowiązany jest do wstrzymania rozpoznania wniosku o ogłoszenie upadłości do czasu wydania prawomocnego orzeczenia w sprawie wniosku restrukturyzacyjnego.
    Nie trzeba czekać na komunikaty spółki w tych sprawach... możecie dzwonić do sądu to jest spółka publiczna więc nie
    ma problemu z dostępem do informacji . . . . .
  • Re: # Dzwoniłem do sądu.. podaję link i tel Autor: ~jw [37.47.155.*]
    No i co? Teraz będzie "wyszczał"? Nagle mityczny gruby przyjdzie i zacznie kupować PKC bo ten skład budowlany to jest inwestycja życia. Ta spółka to padlina.
  • Re: # Dzwoniłem do sądu.. podaję link i tel Autor: ~Mnx [5.172.232.*]
    Niektorzy tobie podobni tez dzwonili do budimexu i pisali ze umowa na 35 mln jest hahaha po czym sam budimex zaprzeczyl oficjalnie na stronie www.
    Podając wątek miałem na myśli akcjonariuszy spółki i z nimi ewentualnie chciałby na forum dyskutować.

Dla mnie to mozesz dyskutowac na bankrucie nawet sam ze soba :) tak samo jak pisales zs dokupowales po 18,17,16
  • Re: # Dzwoniłem do sądu.. podaję link i tel Autor: ~Paracelsus [94.254.146.*]
    Mnx powiedz szczerze kto ci zrobił krzywdę że tak męczysz? Wczoraj ci napisałem że przesadzasz z oskarżeniami. Myślę że te wpisy twoje znajdą ciąg dalszy ale nie na bankierze.
  • Re: # Dzwoniłem do sądu.. podaję link i tel Autor: pajda757 [37.47.13.*]
    Mnx módl się żeby było tak jak piszesz, bo chyba zdajesz sobie sprawę że jeżeli będzie tutaj odpał powiedzmy na 40 gr albo i więcej wiele osób może Cię pozwać za to że celowo wywoływałeś panikę i siałeś strach i że przez twoje wpisy stracili przez to sporo kasy?
    Są na to artykuły a i Ty pod nickiem wiedz że jesteś do namierzenia.
    Hahaha
    Zalosni jesteście
    Firma publikuje klamliwe komunikaty o ktorych budimex mowi ze nie mialy miejsca, ba nawet sama spolka gdy byla zawieszona gieldzie tlumaczyla ze kwoty sama sobie rynkowo skalkulowala, nie splacone obligacje, wnioski o upadlosc a wy.. hahaha
    Bredzicie cos o mojej winie, odpale i odpowiedzialnosci.
    Haha
    Nawet nie wiem jak to skomentowac, pasowalo by po chlopsku ale moderator zablokuje !!
  • Re: # Dzwoniłem do sądu.. podaję link i tel Autor: ~zen [94.254.237.*]
    dobrze to nie wyglada oddałem smiecia niech idzie do piachu
  • Re: # Dzwoniłem do sądu.. podaję link i tel Autor: ~mnx [5.172.239.*]
    i kolejna wasza manipulacja OSZUŚCI !

Piszesz, że dzwoniłeś hahaha dzwonic to możesz a i tak nie uzyskasz żadnej informacji
    zresztą w kolejnym poście piszecie, ze cyt. "Wydaje się ze..."

hahahah MANIPULANCI

Mi też się wydawało, że umowy z BIP i Budimexem są prawdziwe a nie są KŁAMSTWEM !
[x]
MINOX 16,67% 0,07 2019-02-15 09:41:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.