• jak ruszy Autor: ~makler [83.2.189.*]
    jak to ruszy to ruszy i nie wiem gdzie się zatrzyma
  • Re: jak ruszy Autor: ~Hosser [31.0.41.*]
    Tylko niech kierunków nie pomyli!!!
  • Re: jak ruszy Autor: ~student [89.64.51.*]
    chyba zamurowało
    straciłem nadzieję, że to w najbliższej przyszłości będzie powyżej 3 złotych
    prezesie czytasz to ???
  • Re: jak ruszy Autor: ~Prezes [188.146.66.*]
    Pewnie, że czytam i mam dobry ubaw z was naiwniakow! Ja zrobiłem 11 baniek w zeszłym roku a resztę kasuje za ciężką pracę w zarządzie. Ta spółka jest bardzo dochodową dla jej głównego akcjonariusza czyli mnie . Poza tym mogę powiedzieć, że akcje sprzedawane przeze mnie nawet po 0,01 zł to dla mnie zysk więc aktualny kurs to dla mnie kosmos!!!! Wyżej już było teraz tylko dystrybucja, ja mam czas.
  • Re: jak ruszy Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    .... chyba przegrzało główkę w Kalifornii :-)
    .......................................................................... a swoją drogą ciekawe co w tym roku kupi od siebie  hihihihihihihi po co to gówno wepchnął na GPW żeby ludzi w ..............k ............uuuuuuuuuurwiać
  • Re: jak ruszy Autor: ~Car [94.254.147.*]
    Zawesili gniota bo nie ma transakcji od paru dni
    gniot ruszy jak prezes wróci
    wykup po średniej cenie z okresu ostatniego roku
    prezio wycofuje z giełdy
  • Re: jak ruszy Autor: ~Slawek [109.199.11.*]
    Biorąc pod uwagę aktualny FF to wynosi on 27%. Niecałe 3 mln akcji. Po średnim kursie za ostatnie 6 m-cy daje nam to niecałe 8-9 mln zł.

Gdyby chciał wycofać z gpw to zrobiłby podobny manewr jak z orlim piórem i za zysk z 2018 r mógłby wycofać spółkę z gpw ( sam sobie udzililby pożyczki na 9 baniek od pmpg a potem z rocznego zysku by ja oddał) ale jeśli tego nie robi to .... Nie sądzę żeby zależało mu na niższym kursie.
    JA GDYBYM nie wycofywał z gpw to raczej wolałbym kurs o piętro wyżej.
[x]
PMPG -2,82% 2,07 2025-10-01 15:27:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.