jwc - ktoś powinien się zająć oszustwem tej spółki. Mam akcje od debiutu i nigdy nie miały ceny nawet zbliżonej . Ciągły zjazd w dół. Myśle że wprowadzenie tej firmy na giełdę było celowe by oszukać akcjonariuszy. Wystarczy przejrzeć prospekt emisyjny i oskarżyć właścicieli o oszustwo. Trzeba złożyć doniesienie do prokuratora o możliwość popełnienia przestępstwa. Zróbmy zrzutke na dobrego prawnika który też utopił kasę w jwc.
pora coś z tym zrobić od debiutu podejmowane są działania na szkodę akcjonariuszy mniejszościowych Myślę że tu jest ktoś wynajęty do zwalania kursu .KNF powinien się tym zająć może powiniśmy napisać kilka pism do tej instytucji aby przyjrzała się tej spółce bo tu ludzie potracili naprawdę spore pieniądze. spółka posiada całkiem spory bank ziemi także wycena jest po prostu śmieszna
Zyta zapoznaj się z artykułem umieszczonym swego czasu na bankierze pt " Poradnik polskiego wzywającego " a zrozumiesz po co ta spółka weszła na giełdę , Wojciechowskiemu niczego nie udowodnisz , on wszystko robił w zgodzie z " prawem " , on chciał dobrze , a wyszło jak wyszło - drobni akcjonariusze zostali biedakami a on milionerem ...
W 102 % się zgadzam ,złodziej nad złodziejami zrobił interes życia a teraz zdejmie syfa za grosze. Do KNF napisałem 2 pisma w tej sprawie i do dzisiaj nie dostałem żadnej odpowiedzi !!!!!!!!!!!!. Przekręt trudno będzie udowodnić bo wszystko odbywa się zgodnie z prawem a że trwa zaniżanie kursu to inna sprawa tzw. samosprzedawanie. Kto normalny sprzeda po 3.60 jak nie chciał oddać po 5.20 zł. ???. To istny cyrk aż się rzygać chce . Nie mam wolnej kasy a pzt. mam JWC dużo / b.dużo .Jedyne co mnie pociesz że średnia zakupu ponad 3,00 zł. więc mogę wywalić wszystko. Ale - ale ,jak nie oddałem ani 1 szt. po 5,20 to teraz mam być kretynem. NIE ma takiej opcji ! trzymam do końca ,co będzie. Pozdrawiam wytrwałych i nic nie potrafię powiedzieć / napisać - co dalej ?.
to się dobrze urządziłeś, średnia po 3 zł to ok. Mnie na koniec 2014 i początek 2015 już brakło kasy na uśrednianie kiedy była dobra okazja. Ty to wykorzystałeś.