Sprzedajecie po tych grosikach i ratujecie co się da? Pierwszy raz mam papier spółki w tak dramatycznej sytuacji, może są tu bardziej doświadczeni - czy w tej sytuacji należy już jak najprędzej sprzedawać póki 20 groszy zanim będą 2 grosze?
Ja nie sprzedam tego papiera nawet jak ogłoszą bankructwo, po monnari wszystko jest mozliwe . wszyscy sypali za grosze po informacji a rynek brał za 10pln .....
Ja liczę ze spekula wejdzie i będę chciał sprzedać po 50, może nawet 40 groszy...mam już tego dość...po 20 groszy nie sprzedaje, raczej nie ma to sensu
Ja się boję, że spekuła będzie kupować po 3 grosze a sprzedawać po 6 i że za chwilę cena 30 groszy będzie nie do osiągnięcia. Ale ja serio się nie znam na spółkach w takiej sytuacji. Owszem wiem, że upadające spółki zaliczają wzrosty 100%-owe tylko to są wzrosty z poziomów żenujących i jak ktoś kupował w normalnej cenie to nic mu to nie da. Nie wiem, nie wiem, chciałabym liczyć na cud, że uda się wyjść na prostą i spółka zacznie zarabiać, nie chce się wierzyć, ze takiej starej znanej marce dadzą upaść, ale cholera wie.
To co piszesz tu sie dzieje cały czas na każdych poziomach .. kupują tanio sprzedają drożej i zjazd . Natomiast mam wrażenie ze ich pazerność nie ma granic wiec moze sie uda ..
Poniżej zera nie spadnie :), sam troche stoje na bidach, generalnie prezes sie zmienil (aktualnie Julian Kutrzeba) w mojej ocenie na lepszego. Nie ma co rozmyslać nad tym co bylo ale nad tym jaki ta spolka wciąż ma potencjal jeżeli chodzi o segment, a jeśli nawet to tak jak napisane na początku. Relax
mówisz, że Julian Kutrzeba to coś lepszego? Wolne żarty :D Popatrz na jego życiorys.... Poguglaj co piszą o Julianie vel ,,nikosiu" i jego historii jak położył Qumak. Dla gościu jest jakimś słupem do zadań specjalnych.