• Mogło już być 80gr Autor: ~info [89.64.55.*]
    ktoś celowo nie dopuszcza do szybkich wzrostów
    dzień ,dwa , kurs i tak wystrzeli na 3zł
  • Re: Mogło już być 80gr Autor: ~Paweł [188.146.241.*]
    I celowo też ktoś zablokował obrót akcji czy ty też tak myślisz bo nagle uciekło 5mil akcji i chętnych na zakup też brak może prezes komuś w ten sposób utarł nos czy ty ja tak myślę że może ty też
  • Re: Mogło już być 80gr Autor: ~bar_1 [78.8.181.*]
    dlatego trzymaj i dokupuj
    Teraz zostaje tylko branie z prawej ale do tego potrzeba paliwa a go jak narazie brakuje wystarczyła by tylko jedna mała umowa a kurs już by poszybował i kolejki by się zrobiły duże
  • Re: Mogło już być 80gr Autor: ~bolek [37.47.37.*]
    Dnia 2018-04-04 o godz. 18:58 ~Paweł napisał(a):
    > Teraz zostaje tylko branie z prawej ale do tego potrzeba paliwa a go jak narazie brakuje wystarczyła by tylko jedna mała umowa a kurs już by poszybował i kolejki by się zrobiły duże

tak poklepywanie po pleckach wam zostalo jeden drugiego i wysmyslanie coraz to nowszych historii
  • Re: Mogło już być 80gr Autor: ~info [89.64.55.*]
    Dnia 2018-04-04 o godz. 18:58 ~Paweł napisał(a):
    > Teraz zostaje tylko branie z prawej ale do tego potrzeba paliwa a go jak narazie brakuje wystarczyła by tylko jedna mała umowa a kurs już by poszybował i kolejki by się zrobiły duże

niedługo będzie umowa za umową , to tylko kwestia czasu
    nieliczni zarobią , reszta tylko się przygląda a po czasie będzie stękać ,ze mogli kupic wcześniej...
    Dnia 2018-04-04 o godz. 19:07 ~info napisał(a):
    > Dnia 2018-04-04 o godz. 18:58 ~Paweł napisał(a):
    > > Teraz zostaje tylko branie z prawej ale do tego potrzeba paliwa a go jak narazie brakuje wystarczyła by tylko jedna mała umowa a kurs już by poszybował i kolejki by się zrobiły duże
    >
    > niedługo będzie umowa za umową , to tylko kwestia czasu
    > nieliczni zarobią , reszta tylko się przygląda a po czasie będzie stękać ,ze mogli kupic wcześniej...

tak tak nieliczni zarobia juz to pisales z ip 109.173.149 teraz ci wstyd i piszesz z innego kompa czy komorki:))))
  • Re: Mogło już być 80gr Autor: ~src [46.134.133.*]
    A mogło juz być 80? No chyba pękne ze śmiechu. Przy 90 gr naganiali że taniej nie kupię a obecnie mamy 60 gr i koleś z takim tekstem wyskakuje. I do tego jakiś kolejny ktoś wymyśla teorie o celowym zanizaniu kursu.
  • Re: Mogło już być 80gr Autor: ~Marta [95.41.91.*]
    no , ale i tak urośnie panie...
    src coz im pozostalo jak poklepywanie sie po pleckach jeden drugiego i coraz to nowsze teorie;))))
    Wasze teorii są takie same jak nasze src do tej pory mi nie odpisał na wiadomość więc tacy sami jesteście
    Dnia 2018-04-04 o godz. 20:00 ~Paweł napisał(a):
    > Wasze teorii są takie same jak nasze src do tej pory mi nie odpisał na wiadomość więc tacy sami jesteście

poki co to nasze teorie sie sprawdzaja pamietam kolego jak w lutym pisales przy kursie 94-1zl jaka to cudowna perla ile dzis kurs 60gr i 2 fixy i obroty marne takze twoje teorie narazie sie nie sprawdzily:)))juz tak pisaliscoe ze ostatnie akcje po 90-1zl o expresach itd a tu kurs 60gr i znalazla sie spolka na 2 fixach
    Nigdy nie pisałem że 1zl czy może 100zl a co do fixow każdy powinien być ich pewien tym bardziej że regulamin tak mówi ja tylko pisze to co spółka robi i jakie ma perspektyw na przyszłość
  • Re: Mogło już być 80gr Autor: ~src [46.134.133.*]
    Tylko moje teorie są podparte stanem faktycznym. A Wasze stanem jaki sobie zyczycie. Sam partner z Włoch jest dla mnie mało wiarygodny. A ta ustna umowa to przeginka i brak powagi ze strony spółki. ObyvWam tu wyszło. Jak się coś zmieni to rozważę wejście. Ale teraz? Ruletka a nie inwestowanie. Wole mniejszą ale pewną stopę zwrotu.
[x]
COREY 6,10% 0,20 2026-04-13 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.