• 10 zł odpłynęło Autor: ~annajulia [89.79.196.*]
    To było do przewidzenia, pisałam o tym kilka dni temu.
    Co najciekawsze zjazd do tych kuriozalnych wycen trwa na bardzo małych obrotach. Cały WIG20 leci na ryj -1,7% przy obrocie 250 milionów na godz. 12:50.
    To pocieszające, bo jak widać rynek jest chyba wyprzedany, nie ma komu rzucać papieru na rynek. Ciekawe co będzie jak obrót będzie wzmożony?
  • Re: 10 zł odpłynęło Autor: ~a-a [85.202.108.*]
    To zobaczysz co będzie jak Ameryka kichnie.
  • Re: 10 zł odpłynęło Autor: ~moc [31.135.192.*]
    A zobaczcie sobie na Energę.......
    Ja mimo wszystko wolę mieć w portfelu biznes prądowy ( którego klientem jest dosłownie każdy z nas - i kazdy musi karnie co miesiąc zapłacic - bo jesli nie to pstryk i nie ma "życia") aniżeli jakiś tam Getback, CD Projekt czy inny bez którego obejść sie można....
    A 10 zł faktycznie odpływa ale wiem że kiedyś przypłynie - może za tydzien, może za miesiąć , może za rok......ale przypłynie....
  • Re: 10 zł odpłynęło Autor: ~asz [31.178.32.*]
    Tu się zgadzam z moim przedmówcą ze na ciężkie czasy to tylko trzymać energetyke w portfelu , moze spada ale nie zbankrutuje a jest duży potencjał wzrostu .
  • Re: 10 zł odpłynęło Autor: ~slawio [31.178.71.*]
    Patrząc na ilości to mali sprzedają - tak przestraszeni że oddają za pół darmo ? masakra no wg mnie oczywiście to nie zarabili na PGE a spółka topowa !? Sprzedają ze stratą ? PGE ? chora ta nasza GPW.
[x]
PGE -3,37% 10,03 2026-05-15 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.