W mojej ocenie nadciąga armagedon ale nie należy kierować się moimi opiniami przy podejmowaniu decyzji inwestycyjnych. Moja opinia nie stanowi rekomendacji inwestycyjnej. Niemniej ja w stosownym momencie moze rozwaze zakup perły...
Grzesiu, szukam Twojej opinii i nie mogę jej znaleźć , gdzie ją zamieściłeś ?????? ...................................... zapomnij o wzrostach na tym padalcu .................. w tym roku kupił od siebie orle nic nie warte g..........................................wno = ( w aktywach tego niema = kasy nie ma, aktyw nie ma = czarodziej z krzemowej doliny ............... a w tym roku wyceni sobie inne g ........................................................ wno i też zrobi wszystkich w trąbę .... a po co mu kurs albo cokolwiek , spółka służy do robienia ludzi w wała
Poczytaj co o tym pisałem w listopadzie i grudniu i porównaj jak to ma się do jego komunikatu o odpadach. Wtedy na mnie pluli dziś ci co to robili, tj. wizjonerzy od wzrostów siedzą cicho... to są Leszczynki i tyle w temacie. Odnośnie kursu perły to należy obserwować i dołączyć się w dobrym momencie a ten jeszcze nie nadszedł.
Mam nadzieję, że nie pmpg (bankruta z pustą kasą) tylko .... krezusa, perspektywiczną firmę z zyskami i pełną kasą (nieco ponad 100 tys. zł). Nie bądź miękki, bądź twardy. Trzymaj się krezusa.
No to w takim razie muszę to skopiować i zawsze będę to Ci wklejał, jak się wyprzedasz i będziesz darł japę, że to najgorsza spółka na gpw, bankrut, prezes to złodziej to innym będę pokazywał, że to tylko stary wyjadacz, naganiacz, oszust grający TYLKO na spadki aby tanio się obkupić. A jak się obkupi, nagle zmieni nick i będzie piał z zachwytu co to za perła.Próbuj, próbuj ciągnąć do 1 złotego, ja Ci kibicuję.