coraz mniej mi się to podoba, kamil kita tu, kamil kita tam, po 150 społek, które jedna drugą kupują, wszystko to kompletnie bez wartości, jakieś lewary, zakredytowane po korek i wlaściwie w mikroskali... giełdowa spółka to powinna mieć nieruchomości na pół katowic, a nie trzy budynki. i ta wszechobecna rodzina i znajomi królika; wszystko na żonę, a potem się wielki Pan ujawnia jako prezes. Ktoś mi powie, co teraz Kornelia i Sirra zrobią ze swoimi akcjami, żeby szybko zarobić? I nawet nie wierzę już w tę GPW...
W tej spółce nie widzę chęci rozwoju, dążenia do wzrostu wartości i skali. Jakoś tak mi ten budynek przy Rynku w Katowicach i rezygnacja z jego zakupu dają do myślenia. W zamian kupili se spólke marketingową... eh...
Marudzisz bo sprzedales :)
A teraz trzeba brac powyzej 5. Mogles byc na walnym i prezentacji dla inwestorow to bys sie dowiedzial o celach i zalozeniach. Szkoda mi czasu na rozwiewanie twych wątpliwości. Wszystko ma swoj cel i pomalu do przodu. Zakup MBP jak najbardziej korzystny i sluszny...
Samodzielne przemyślenia są o wiele lepszą drogą do wzbogacenia się niż bezmyślne klepanie komunałów i nakręcanie się w kółko paroma frazesami jak robi to slk. Facet jest ciężko przegrany od gotówki,dla rozrywki wejdź na forum Minoxa,gdzie występuje jako mnx lub Nestmedica gdzie jest nestem i poczytaj sobie jego wypociny i reakcję publiki na nie.
Śląskie Kamienice rzeczywiście mają pare felerów,które nie pozwalają akcjom kosztować parę złoty więcej. W dobie bańki na nieruchomościach,na tej spółce mamy brak systematycznego,instytucjonalnego popytu,który nie pozwoliłby na 40 % wahania cen.A brakuje tego popytu,bo spółka jest nieprzejrzysta. Między innymi z powodów,które podałeś powyżej. Większe pieniądze nie wejdą w ten projekt na podstawie komunałów;" będzie przejście na główny,będzie skup akcji,spółka jest świetna bo prezes właśnie kupił 4 akcje,zaniżają przed odpałem,Hordigold jest wart 100 milionów,była świetna prezentacja"". Szukaj dziury w całym i nigdy nie słuchaj nikogo. Zwłaszcza na forum.
ONR śmieszny koleś jesteś co ma MINOX wydmucha o której pisałem od co najmniej 1,4 zł , że to oszuści na co dawałem dowody i dzięki mnie budimex np. opublikował info, że żadnego listu intencyjnego nie było, dzięki pewnie nie tylko mnie i moich interwencji GPW zawiesiła obrót i zmusiła spółkę do opublikowania sprostowań itp. już w tamtym roku pisałem, że nie spłacą obligacji co się potwierdziło itp. itd. tak więc masz rację, nie lubią mnie na tamtym wątku bo kurs MINOX to 16 groszy jaja co nie ? haha
ONRku nie kompromituj się z tymi swoimi wypocinami i próbą dyskredytowania mojej osoby na tym anonimowym forum.
a widząc, że łazisz po innych wątkach szukając moich wpisów i pisząc w stylu "poczytaj wypociny i reakcję publiki" to cóż hahaha gratuluję poczucia humoru
Dnia 2018-04-04 o godz. 10:26 ~slk napisał(a): > ONR śmieszny koleś jesteś > co ma MINOX wydmucha o której pisałem od co najmniej 1,4 zł , że to oszuści na co dawałem dowody i dzięki mnie budimex np. opublikował info, że żadnego listu intencyjnego nie było, dzięki pewnie nie tylko mnie i moich interwencji GPW zawiesiła obrót i zmusiła spółkę do opublikowania sprostowań itp. już w tamtym roku pisałem, że nie spłacą obligacji co się potwierdziło itp. itd. > tak więc masz rację, nie lubią mnie na tamtym wątku bo kurs MINOX to 16 groszy jaja co nie ? haha > > ONRku nie kompromituj się z tymi swoimi wypocinami i próbą dyskredytowania mojej osoby na tym anonimowym forum. > > a widząc, że łazisz po innych wątkach szukając moich wpisów i pisząc w stylu "poczytaj wypociny i reakcję publiki" to cóż hahaha > gratuluję poczucia humoru
jesteście jak niołek i bełek. ale jak się to poskłada do kupy, to da się coś z tego wyciągnąć. dla dobra polskiej piłki.
wczoraj 4.30 dzisiaj 4,30 i nagle wzrost swoimi akcjami do 4,95 ---------------------------------------------------- ale nie dali się już wciągać w tę grę ,,obcy gracze,, i czeka nas dalej korekta 4,01 3,90 czy minimum 2,22 ----------------------- zobaczymy