No brawo !! :))))))) Asbis wypłaci dywidendę, jakieś 20 gr w przeliczeniu na złote polskie :)))))) To prawie tyle co może wypłaci ABCData za 2017 :))))))))
I bardzo dobrze :))))))) Planuję w tym roku za dywidendę zwiększyć posiadany pakiecik o 12-15 % :)))))) Na razie idzie wszystko zgodnie z planem :)))))))
nikt to jak się okazuje, to wyrzucony z roboty pracownik ABCDaty :)))))))) I jakoś nie dziwię się że go wywalili z jego pojęciem o biznesie ABCDaty:)))))
niestety/stety ale nie jak już napisałem... może stały klient? ale Ty i tak wiesz lepiej, Ty wszystko wiesz Geniuszu! Najgorsze jest to, że wszystko co napisałem (ja i mnie podobni) na temat spółki sięsprawdziło i sprawdza, w przeciwieństwie do Ciebie Geniuszu - NIC, NIC NIGDY MĄDREGO NIE NAPISAŁEŚ I NIGDY NIE MIAŁEŚ RACJI, NIGDY!
zobacz geniuszu: Autor: ~janek [84.10.54.*] 2016-08-03 10:20 Opublikowano przy kursie: 2,56 zł , zmiana od tamtej pory: -27,34% Dywidenda, dywidenda :)))))))))))
No i dokupiony ładny pakiecik po 2,56 :)))))))) Już mi się obniża średnia zakupów :)))))
a takich postów przy kursie 4zł jest/było pełno na forum
2013 http://www.parkiet.com/artykul/1365455-ABC-Data-zrealizowala-prognoze-na-2013-r-.html "Największy udział w strukturze sprzedaży ABC Daty miały w 2013 r. telefony. Zapewniły aż 28 proc. przychodów wobec 15 proc. rok wcześniej. Najszybciej spadały przychody ze sprzedaży komputerów. Ich udział zmalał do 26 proc. z 32 proc."
Masz bardzo ograniczone "jasnowidzenie" skoro nie dociera do ciebie to, że przy okazji kolejnej dywidendy dokupię kolejny pakiecik akcji :)))))))))))) I tak do 8 złotych :)))))))
Dnia 2018-04-06 o godz. 10:56 ~janek napisał(a): > Masz bardzo ograniczone "jasnowidzenie" skoro nie dociera do ciebie to, że przy okazji kolejnej dywidendy dokupię kolejny pakiecik akcji :)))))))))))) > I tak do 8 złotych :)))))))
"geniusz" januszek będzie czekał do 8 zeta?! BUHAHAHA! już czeka 4 lata od 4 zet! BUHAHAHA! 8 zeta będzie moze wkrótce, ale za OSIEM akcji! BUHAHAHA!
Janek! mój ty geniuszu masz li ty chociaż jedną akcję? Jeśli masz to wystaw 20K po 8,88 zł dzisiaj po sesji może się uwiarygodnisz. Prawda jest taka, że inwestorzy rok temu porzucili temat MiŚ-ów, no może jedyny który jeszcze w nie wierzy to Buczek z QTFI. Niska płynność i mglista przyszłość przed spółką, oczywiście do czasu kiedy zmieni się struktura akcjonariatu. Dokąd ponad 60% ma kontrowersyjny akcjonariusz żaden szanujący się inwestor nie dotknie papieru. Wypłacona w grudniu zaliczka potrzebna była tylko i wyłącznie na zaspokojenie kolejnej fanaberii GA. Tutaj szybciej spodziewam się ogłoszenia ochrony przed wierzycielami niż planów ekspansji. No chyba, że podbiją kurs przed kolejnym rozwodnieniem co przy tym stanie rynku jest raczej niemożliwe. Jak powołają nową komisję ds. wyłudzeń VAT to towarzysz Tomasz CZ. będzie na last place do przesłuchania. Każdy prawnik wie co znaczy być przesłuchiwanym w ostatniej kolejności.
Natrudziłeś się, napisałeś mnóstwo rożnych głupot :))))))))) Bo tylko tak można ocenić twoje wizje z rozwadnianiem kapitału i ochronę przed wierzycielami :)))))))))
No i co z tego wynika ? :)))))))) Będzie druga transza dywidendy za 2017 i kolejna zaliczkowa dywidenda w grudniu ? :)))))) Potrudź się jeszcze i zaryzykuj wygłaszając swoją opinię :))))))))))))