• Ta spółka upadnie Autor: ~Sgjvv [37.47.169.*]
    Spółka upadnie i wizyty w sądzie dla ekipy która to robiła będą codziennością przez najbliższe lata.
  • Re: Ta spółka upadnie Autor: ~ulysess [185.125.124.*]
    Też słyszałeś o kontrolach krzyżowych z KAS w spółkach powiązanych?
    Puste faktury to pikuś, chodzi o to , że te pieniądze szły przez Cypry.
    http://marketrevolution.eu/indata-szybkie-spojrzenie/ - tutaj macie szybki przegląd z przed 2 lat :)
  • Re: Ta spółka upadnie Autor: ~Pytek [94.254.232.*]
    Taki pewien jesteś, że spółka spełnia warunki upadłości? Szczególnie po ostatnim komunikacie ad odpisów?Imo nie spełnia warunków, nawet ukladowej. Ryzyko jest, że rozkradna aktywa jeśli pójdą w likwidację mając pretekst choćby z powodu braku RN i nieudanego wyboru nowych do RN na NWZA z powodu braku kworum. Rrsume: Ryzyko jest ale, że ja rozkradna do reszty bez kontroli mniejszosciowych
  • Re: Ta spółka upadnie Autor: ~ha [83.7.42.*]
    pomijam infa ze spółki chociaż sa tragiczne , podstawą jest temat faktur , za oszustwa /jeżeli są faktycznie/ czeka prokurator , zmieniony kodeks karny / poszukajcie/ a jak raz wejdzie skarbowy i prokurator ,,,, to bez efektów nie wyjdzie ,
  • Re: Ta spółka upadnie Autor: ~marsik [87.99.28.*]
    buahaha nakrecaj dalej bo cos slabo ta panika jak narazie wyszla ;)
    Pewien jesteś,ze były lewe faktury? Sorry ale biorąc pod uwagę fakty, szczególnie w ostatnim komunikacie to prokuratury nie ma. Sorry ale ta akcja pudelka biznesu wygląda na typowa ich zagrywke
    to wytłumacz racjonalnie , jak ma sie wartości obecna 0,04 zł / z przed scalenia/ do 3 zł / tez z przed scalenia / czym jest spowodowana ? tam gdzie cyprysy ,, tam wszystko możliwe , dlatego czekam i obserwuje co po walnym , teraz brać ? mozna stracic wszystko , po walnym ,,, i tak zarobek , a jeżeli upadłosci to nawet strat w normalnym terminie nie wykażesz
  • Re: Ta spółka upadnie Autor: ~marsik [87.99.28.*]
    ale po co wlasciwie tu sie udzielasz jesli ejst tak zle. czekaj na walne spokojnie na te swoje 20gr czy tam 10 albo i nawet 5gr nas to za bardzo nie obchodzi :)
    Kurs akcji nie jest kryterium warunkujacym ogłoszenie upadłości. Wskaz źródło informacji, że spółka przestępczo wystawiała faktury. Na ten moment wiesz, że odpisali 9mln, które jakoś tam windykuja. Zarzad ma obowiązek zawiadomic prokurature.Reszta to black pr ale pudełek biznesu
    czyli wg, ciebie ,to celowe działanie ? / zawiadom odpowiednie organy / napisz tylko co stanie sie z papierem jak będzie zawieszenie lub upadłości / sprawdż serenity/ a co do tego co tutaj robię ? obserwuje i czekam ,na wejście lub nie
  • Re: Ta spółka upadnie Autor: ~OUTdata [89.64.30.*]
    to obserwuj dalej, a nie naganiasz bezsensownie, tu już kto miał oddać to oddał, do kogo piszesz? myślisz ze masz jakiś wpływ na kurs? siedź i obserwuj, a nie piszesz jakieś wypociny
    ja aktywnie obserwuje , które z moich zapytań i wpisów są kłamliwe ?
  • Re: Ta spółka upadnie Autor: ~OUTdata [89.64.30.*]
    twoje wpisy są pesymistyczne i negatywne. idź na siłownię pobiegać na bieżni, to będziesz miał aktywnie, przynajmniej wyjdzie ci na zdrowie, bo tu psychika ci siadzie.
  • Re: Ta spółka upadnie Autor: ~SEED [37.47.162.*]
    Panie i Panowie ogólnie poziom rozmów mnie zniechęca do wypowiedzi na tematy dotyczące Indaty.
    Ale skoro kiedyś zakupiłem tego gniota za 1 kilo i teraz mam minus 95% to mam raptem 5 tyś i mam to głęboko w ...
    Kto dziś wczoraj, przed wczoraj , tydzień i dwa itd kupował tego gniota????
    Straciłem potencjalnie na tym gniocie 95 % na dziś , piszę potencjalnie ponieważ nie sprzedaje więc nie straciłem. Mogę oczywiście stracić wszystko ale nie od dziś tu jestem i wiem że różnie bywa.
    Sprzedajecie i kupujecie jak również trzymacie papier na swoje ryzyko - sądzę że nie ma tu dzieci które inwestują nie wiem kieszonkowe lub 500+ więc Panie I Panowie albo będzie huk po wystrzale szampana albo huk po wielkiej dziurze.
    Mimo wszystko trzymajta się ludziska - pinądz to nie wszystko !!!
  • Re: Ta spółka upadnie Autor: ~Fix-Fax [91.206.244.*]
    Dnia 2018-04-03 o godz. 10:50 ~Pytek napisał(a):
    > Taki pewien jesteś, że spółka spełnia warunki upadłości? Szczególnie po ostatnim komunikacie ad odpisów?Imo nie spełnia warunków, nawet ukladowej. Ryzyko jest, że rozkradna aktywa jeśli pójdą w likwidację mając pretekst choćby z powodu braku RN i nieudanego wyboru nowych do RN na NWZA z powodu braku kworum. Rrsume: Ryzyko jest ale, że ja rozkradna do reszty bez kontroli mniejszosciowych
    --------------------------------------------------------------------------------------
    A niby co tam masz do rozkradzenia ?
  • Re: Ta spółka upadnie Autor: ~Realista [37.47.169.*]
    Ponawiam zasadne pytanie kolegi. Jakie aktywa ma trup Indata które można byłoby rozkraść?

W komunikatach espi spółka podaje że dawna Cohesiva z Wrocławia która zajmowała się body leasingiem programistów w Java zaprzestała działaności a i tak jest wyceniana na kilka mln (chyba 2-3). To ja się pytam jak to jest ze ciagle wycena jest taka duża?

0%, jest zero procent szans ze Indata wylezie z tego syfu. Jakieś drgawki przedśmiertne w górę lub w dół mogą być nie ma szans na wyjście.

Ktoś tutaj napisał na forum ze samo miejsce na gpw kosztuje 5 mln zł. Nawet jeśli tak jest jest wiele spółek syfiastych na gpw ale bez trupów w szafie np IQP.

Pokazaliście spadające noże i tak to sie właśnie kończy.
  • Re: Ta spółka upadnie Autor: ~ktosik [89.229.211.*]
    0% szans jest na to że kiedykolwiek będziesz jeszcze mądry ;)
[x]
INDATA 0,00% 0,31 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.