Ojej :)))))))))) Ktoś poczuł się urażony faktem że janek nie jest tu przywiązany łańcuchem jak "pies do budy" ? :))))))))))))) I że nie mam obowiązku pisania codziennie na forum ? :))))))
A na dodatek, jeśli będą kontynuowali swoją politykę dywidendy to może być następna zaliczka w grudniu :)))))) Może z 10 gr na akcję wpadnie ? :)))))))
ojojojoj. A jaki c/z ma Asbis, jaki c/wk jaki wzrost zysku wzgledem 2016 zanotowali w 2017, a jaki planują na 2018. Asbis, kolego, jest o 40% nizej wyceniany niż powinien. :)
Dnia 2018-03-29 o godz. 13:16 ~muub napisał(a): > ojojojoj. A jaki c/z ma Asbis, jaki c/wk jaki wzrost zysku wzgledem 2016 zanotowali w 2017, a jaki planują na 2018. Asbis, kolego, jest o 40% nizej wyceniany niż powinien. :)
Szczerze mówiąc, nie wiem co wspólnego ma Asbis z zaliczką płaconą przez ABCDatę :))))))))
Jak dla mnie to najlepszy sposób ponieważ na lotnisku czekam tylko 30 min a do dworca mamy 5 min pieszo. Śmiejesz się ze mnie? Myślisz że pewnie gram za 10 tys i zgrywam cwaniaka? Że pewnie tylko Ty grasz dużą kasą? Nie obchodzi mnie to, idą Święta i przerwa od GPW i Daxa.
Jestem pewien że chciał byś się zamienić. Nie będę nic więcej pisał bo byłem u spowiedzi. Wam też radzę, mamy Święta i wykożystajmy ten czas do refleksji nad swoim życiem.