• 2 FIXY Autor: ~aaa [194.242.62.*]
    JANUSZE giełdy zaskoczone dwoma fixami, co bardziej rozgarnięci wiedzieli o tym od dawna, od momentu jak spółka dostała zawiasy za brak raportu.

Kto sprzedawał przez ostatnie dni/ tygodnie? sprzedawali ci bardziej rozgarnięci., którzy nie chcą zostać z mniej płynnym walorem.. ot i cała prawda o ostatniej podaży.

Kosiński już dawno przestał sypać.

czekać tylko do pozytywnych informacji. Na alejce też mi zawiesili: 100 % można było dłubać na tych zawiasach :) życzę każdemu takich zysków...  przynajmniej bolek nie będzie chwalił się co tydzień 20% zysku na Onecie, a ja mam swięty spokój z obserwowaniem notowan
  • Re: 2 FIXY Autor: ~maniek [83.30.134.*]
    Problem w tym, że ci Janusze zaraz zdobią 0,40zł i nawet jak na fixach zrobisz 100% to nadal będzie słabo. Taka prawda niestety
  • Re: 2 FIXY Autor: ~bolek [37.47.42.*]
    bolek pisal ze spolka wybila dolem i juz tu nie gra zycze powodzenia na 2 fixach
  • Re: 2 FIXY Autor: ~Inwestor [109.173.149.*]
    na CFI na 2fixach uroslo prawie 3500% z 21 gr na ponad 6.92zl w zaledwie 4miesiace czasu, zobaczymy ile i w jakim czasie bedzie na termo2power jak juz konkretne infa sie pojawia :) dzieki leszcze znow dobralem dzis nieco po 70pare gr :D dawac jeszcze moze jeszcze taniej dobiore im taniej tym lepiej i tak zamierzam trzymac conajmniej rok jeszcze do 100zl jak juz wspomnialem. Znikam z tego forum bo zaraz mnie znow naganiacze na spadki pozra zywcem hehe ;)))
  • Re: 2 FIXY Autor: ~bolek [37.47.42.*]
    Dnia 2018-03-28 o godz. 09:23 ~Inwestor napisał(a):
    > na CFI na 2fixach uroslo prawie 3500% z 21 gr na ponad 6.92zl w zaledwie 4miesiace czasu, zobaczymy ile i w jakim czasie bedzie na termo2power jak juz konkretne infa sie pojawia :) dzieki leszcze znow dobralem dzis nieco po 70pare gr :D dawac jeszcze moze jeszcze taniej dobiore im taniej tym lepiej i tak zamierzam trzymac conajmniej rok jeszcze do 100zl jak juz wspomnialem. Znikam z tego forum bo zaraz mnie znow naganiacze na spadki pozra zywcem hehe ;)))

przestan pisac te bzdury bierz chlopie spadajacy noz a wczoraj pisales ze juz wiecej nie bedziesz bral hehe
  • Re: 2 FIXY Autor: ~maniek [83.30.134.*]
    On codziennie znika i zniknąć nie może:)
  • Re: 2 FIXY Autor: ~tom [85.237.174.*]
    Ale za to Ty ze swoją ekipą jesteś na posterunku dniami i nocami , taka służba zapewne .
[x]
COREY 75,47% 0,37 2026-05-07 12:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.