• str - jak skomentujesz wyniki Autor: ~AA [94.254.128.*]
    mało minie obchodzi twoje zdanie - ale chcę posłuchać twoich wynurzeń
    z piaskownicy może koledzy cos podpowiedzą.
  • Re: str - jak skomentujesz wyniki Autor: ~LufaPytanie [94.254.179.*]
    To ja się wypowiem za str : podbitka pod leszcza, ubierają, a pozniej uklad i dodruk i emisja 150 pierdyliardów sztuk akcji i cena po 0,006 grosza. (a tak naprawdę to żal mi dupe ściska bo sprzedałem w nieodpowiednim momencie i odsysanie szare komorki które posiadam, a mam ich całe dwie, podpowiadają mi, że jest mimo wszystko jakieś prawdopodobieństwo, że dodruku nie będzie i zobaczymy tu daleką polnoc na wykresie i będę płakuniał)
  • Re: str - jak skomentujesz wyniki Autor: ~str [78.8.172.*]
    Będzie dodruk będą grosze nie dodrukują będą setki .Zawsze mogę dokupić po infie a czy za 100 zł czy 50 zł wtedy pewny zysk a
    teraz to ryzyko .
  • Re: str - jak skomentujesz wyniki Autor: ~abc [94.254.183.*]
    " Będzie dodruk będą grosze nie dodrukują będą setki ."

Prorok jesteś, naprawdę...

"Zawsze mogę dokupić po infie a czy za 100 zł czy 50 zł wtedy pewny zysk a
    teraz to ryzyko."

Ryzyko to było 3 lata temu. Cieszę się, że będziesz dokupywał po 50 lub 100 zł. za te twoje grosze, wtedy chętnie ci oddam!
    Problem mam jeden, przestałeś pisać negatywnie, wal bzdury dalej.

P.S. te 2 tysiące wstawiłem bo może dzięki tobie jeszcze dokupię trochę...
  • Re: str - jak skomentujesz wyniki Autor: ~str [78.8.176.*]
    Gdzie te twoje 200 k
  • Re: str - jak skomentujesz wyniki Autor: ~Pawlik [94.254.130.*]
    Czytaj ze zrozumieniem str proszę
  • Re: str - jak skomentujesz wyniki Autor: ~abc [94.254.180.*]
    W minionym roku Grupa Kapitałowa odnotowała przychód w wysokości
    58 046 tys. PLN , co oznacza ponad 12% wzrost w stosunku do okresu poprzedniego.
    Poprawie też uległ końcowy wynik który zamknął się zyskiem na poziomie 279 tyś., przy stracie zanotowanej w 2016r
    W ciągu 2017 roku Sąd rozstrzygnął wszystkie główne sprzeciwy, a marcu bieżącego roku zakończył proces uzgadniania listy wierzytelności, co znacząco przybliżyło ABM SOLID do zawarcia układu i co może nastąpić do końca pierwszego półrocza 2018 roku
    Po tym zdarzeniu dotychczasowe wysokie koszty związane z obsługą procesu upadłości, które miały negatywny wpływ na wyniki 2017r zostaną znacząco obniżone. Zawarcie układu powinno w znacznym stopniu wpłynąć na osiągane wyniki i usunie
    przeszkodę w ubieganiu się o zamówienia publiczne, co winno przełożyć się na wyniki całej grupy.

.

• Re: str - jak skomentujesz wyniki Autor: ~str [62.87.214.*]
    Dokładnie tak jak piszesz Pawlik tylko to już jest w cenach giełda zawsze wyprzedza .Gdzie te twoje 2 k na 12 zł ? .

Już wystawiam po 10,50 zł.
    Ty nie będziesz mi dyktował ceny mojego zlecenia kupna !
  • Re: str - jak skomentujesz wyniki Autor: ~str [62.87.214.*]
    Tylko jakim trzeba być mądrym by stawiać 2 k na kupi jeśli w arkuszu na sprzeda jest tylko 900 szt tak robią tylko
    wtedy by coś uwalić dokładni kilka lat temu jak była podbitka na 14 zł to na kupi po 12.50 stało 12 k zaraz uwaliłem całość i spadło na
    7.50 a ja chaps i pod chińczyka wysypałem i po spadku na 9 znowu kupiłem i na ostatniej uwaliłem po 15 zł i czekam na spokojnie.
    czasem kikanaście kontraktów kupię na pewnym trędzie jak obecnie i wczoraj sprzedałem i czekam na drugą falę spadku myślę w piątk znowu kupić tak o 50 punktów wyżej jak sprzedałem znowu szorty do 2030 i odwracam na ląg.baj baj
    Szanowni inwestorzy ABM Solid - str "rządzi na papierze" i "uwala kurs", brawo!
    Nie będę się odnosił do twoich błędów ortograficznych w stylu 'trędzie"

"Tylko jakim trzeba być mądrym by stawiać 2 k na kupi jeśli w arkuszu na sprzeda jest tylko 900 szt tak robią tylko
    wtedy by coś uwalić"

Dzięki tobie cały czas tanio dokupuję...

"dokładni kilka lat temu jak była podbitka na 14 zł. to na kupi po 12.50 stało 12 k zaraz uwaliłem całość i spadło na 7.50 a ja chaps i pod chińczyka wysypałem i po spadku na 9 znowu kupiłem i na ostatniej uwaliłem po 15 zł i czekam na spokojnie."

Z tego co pamiętam na kupnie było ponad 23.000 akcji po 12,55 zł. przez 3 dni w maju 2016r., i na pewno uwalającym nie byłeś w całości ty. Chyba wysypałeś parę sztuk bo nie zauważyłem twojego "sypania". "Uwalaj dalej" bo to ja czekam spokojnie. Baj, baj..

P.S. współczuję ci, że musisz grać na kontraktach bo to świadczy o twojej desperacji oraz braku większej gotówki.

• Re: str - jak skomentujesz wyniki Autor: ~str [78.8.10.*]
    Tanio kupujesz hm jeśli taki pewny. jak pisałeś kosmosu to przestaw zlecenie na 12 zł no tak ? pewny nie jesteś
    czy nie będzie dodruku ,niebawem komunikat o dacie głosowania układowego.Lecz to już jest w cenie od dwu lat nakupiłeś zapewne
    kilkanaście tys i komu teraz sprzedaż 100 dla banków i 50 ml dla Pawlika
[x]
ABMSOLID 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.