Pewne osoby na forum naciągają na spadki na spółce....Jak myślicie dlaczego oni tu są czemu tracą swój cenny czas?No właśnie grupa osób chce się tanio obkupić w papier......
Ja myślę że fundusze wywalają, niskie stopy procentowe się kończą, przy takiej marży jak ma ABC to może być źle... Skoro nie urośli w okresie historycznie niskich stup to i później nie urośnie, a wiadomo że giełda dyskontuje przyszłość. Dziś mamy 1,96 z prawej, a ile tam może być? Kto to wie, robi się coraz goręcej, myślę że wyniki za 2017 będą słabe przez kreatywną księgowość.
Bądź świadomym inwestorem, sam zobacz co się dzieje. Jak by nie dali ostatnio infa na podbitkę to byśmy dziś obracali po 1,8 zł. Jest trup w szafie, dla mnie jest to już pewne....
Ale Janek, czy nie mam racji? Nie kłóćmy się ciągle, ale mamy 1,94 a Ty od 3,60 naganiasz na wzrost.... Ja realnie wyceniam firmę i tu ne ma rewelacji, jak lubisz tracić to Twój problem, ja tu obserwuję i czekam na realne poziomy. Wiem że macie do mnie żal, bo tracicie grubą kasę, ale straty zawsze mogą być większe... ;/
.Pytam: co znaczy: nie dajcie się "wyleszczyć"? Jest dokładnie odwrotnie : tylko głupi tkwi w tym łajnie, mądry dawno z tego gówna uciekł, a trochę jeszcze myślący pomału myśli ,żeby z tego jak najszybciej wyjść. Wiem, boli sprzedać ze stratą, ale później będzie jeszcze tylko gorzej. Będzie PIĘKNA ........... katastrofa! To wy "siedzący" jeszcze na akcjach spółek zarządzanych przez CWANIAKÓW jesteście .......... LESZCZAMI! Chcieliście przy nich zarobić? Śmiechu warte! Tak na marginesie: odnoszę wrażenie, że tu na forum uczestniczą sami ubabrani gównianymi akcjami tworząc MARZENIA na bazie wyimaginowanych (może nawet prawdziwych) danych dot. wyników za 2017, za I kwartał 2018 , długi, zyski, dywidendy (???) i cholera wie co jeszcze. To wszystko nie ma znaczenia. Ludzie opamiętajcie się, siedzicie po uszy w gównie, a łudzicie się , że jest to jeszcze .......... perfumeria. Cel jest jeden: opuszczenie, jak najmniejszym kosztem GPW
Zyga, daj spokój, to ludzie bez podstawowej wiedzy. Tacy na giełdzie są nam potrzebni, ktoś musi dawać kapitał... A najlepsi tacy co długo grają jak Jonatan, bo będzie szedł w zaparte do końca swojego kapitału, myśląc że ktoś chce mu zabrać te drogocenne akcje ABC Daty co mozna na niej zarabiać Jankową dywidendę i żyć jak Król Albanii.