Dnia 2018-03-27 o godz. 11:46 ~totolotek napisał(a): > albo przełożą odłożą i tak przed wakacjami 10 gronia będzie PANY. > > Przypomnę wam to w czerwcu 2018r., jak wcześnie nie zawieszą--ale posty zapewne będzie można pisać
nowych ludzi do RN już mają dawno wybranych, inaczej by nie robili NWZA, którego nie mogą odwołać bo nie mają tyle czasu zresztą banki uważnie obserwują każdy krok, a nowa RN będzie działać na nich uspokajająco przypomnę co nas jeszcze czeka i skonfrontujemy to w czerwcu ~totolotek kompromis z bankami koniec sypania akcjami no chyba ze jeszcze czapla będzie się chciał pozbyć ostatnich swoich 11% nowa RN kasa z domenomani kasa z PGNiG kasa z Katowic spekuła początek końca problemów nowe kontrakty -> odzyskanie zaufania banków -> koniec problemów
zapomniałem dodać iż nowi większościowi też się pojawią wtedy kurtynka opadnie, a teatrzyk się skończy, ale dla ciebie niestety albo stety będzie już za późno
nowych ludzi do RN już mają dawno wybranych, inaczej by nie robili NWZA, którego nie mogą odwołać bo nie mają tyle czasu zresztą banki uważnie obserwują każdy krok, a nowa RN będzie działać na nich uspokajająco - gdzie jest ta RN? Gdzie masz kandydatów? przypomnę co nas jeszcze czeka i skonfrontujemy to w czerwcu ~totolotek kompromis z bankami - gdzie masz ten kompromis? Na razie trwają rozmowy i banki wypowiedziały umowy
koniec sypania akcjami no chyba ze jeszcze czapla będzie się chciał pozbyć ostatnich swoich 11% - haha koniec sypania akcjami, chyba, ze prezes który wywalil juz 20% i zupelnie odcial sie od Indaty NIE WYWALI w rynek pozostalych akcji
nowa RN - gdzie?kto? kasa z domenomani - masz inforamcję, że dostali tą kasę? Zobacz kto był akcjonariuszem Domenomanii i czy na pewno była to Indata SA kasa z PGNiG - jaka kasa? Ile? Zrealizowali już kontrakt? kasa z Katowic - znowu - jaka kasa, ile? Wygrali rozprawę? spekuła początek końca problemów nowe kontrakty -> odzyskanie zaufania banków -> koniec problemów
widzisz nawet nie potrafisz zrozumieć prostego tekstu, a napisałem ze to wszystko dopiero nastąpi. i jakieś głupie riposty wypisujesz typu kto? gdzie? jaki? poniżej godnego poziomu.
Tylko gość wyżej dobrze napisał, ty napisałeś, że coś będzie. Zobacz, główny akcjonariusz Grzegorz Czapla zrezygnował i walił akcjami w rynek po każdej cenie. W noramlnych sytuacjach takie sprzedaże zawiązuje się poza sesją, z osobą która miałaby to przejąć. Tu widocznie nie ma takiej osoby. To teraz tak: a)kolejne banki rozwiążą umowy, b)trwa gruba kontrola KAS w Spółkach powiązanych z Indatą c) w Indacie został już tylko Proximus i Infolan, w pozostałych spółkach porezygnowali pracownicy i/lub prezesi d) będą kolejne odpisy na należnościach e) w spółce istnieją długoterminowe pożyczki z byłymi wspólnikami f) oddział we Wrocławiu nie istnieje g)kontrakty na sprzęt (vide PGNiG) są bardzo nisko marżowe h) żadna normalna firma albo instytucja nie pozwoli sobie na podpisanie nowej umowy ze spółką której zarząd złożył wniosek o upadłość
to teraz zobacz konkretne riposty: główny akcjonariusz wali w rynek pkc, a mógł znacznie więcej wyciągnąć z posiadanych akcji, albo go wy...li i zrobił to po złości, albo chciał razem z kolegami firmę totalnie pogrążyć żeby ukryć machloje ewentualnie zawarł pakt ze spekułą. pójdzie siedzieć, do polski nie ma co wracać adA. narazie banki nie rozwiązują umowy, a przecież za tymi które to zrobiły poszły by inne nie czekając na nic, a jednak tego nie robią adB. audyt trwa to na korzyść firmy, żeby sytuacja była jasna i klarowna banki tez beda wiedziec na czym stoja adC. czy masz coś na poparcie tezy, ze ludzie juz porezygnowali? ja mam znajomego w branzy it i wiem niejako z pierwszej ręki ze kontrakty realizują i ludzie są adD. zapewne co posłuży ustabilizowaniu sytuacji adE. byłych wspólników już nie ma jak sam wyraz byłych wskazuje adF. tego nie wiesz bo nie dzwoniłes i nie widziałeś adG. kontrakty są normalne i nie wiem skąd posiadasz takie informacje adH. chyba żartujesz.