No z tym wolumenem na fixie to duża przesada 150 tys akcji widziałem dużo więcej właśnie obrót mały co pokazuje że naiwnych coraz mniej do sprzedaży za 1/2 wartości akcji PGE, liczę że jutro odbijemy .. może..
o zasnym lotosie nie pisalem na pgr od czerwca gram ostatni raz po 13 02 sprzedalem i basta dpsc jak kupili za cizkie piniadze bo prezes mial tali propagandowy kaprys cieplo od francuzow tak gdzie polityka (zla)miesza sie z biznesem nie wchodze i dlatego jak pissalem wyzej 24 zl w maju za 3 akcje potem zalezy od sytulacji na swiecie usa fed itp aha kolo od slodyczy zapomnial wspomniec o takim np optmusioe inposcie integerze z 400 na zdaje sie 40 czy cos kolo tego.
Dzieci giełdowe. Tak do was mówię,ja ojciec,bo jestem na giełdzie 20 lat. Sprzedawanie spółek energetycznych teraz,to największa głupota. ile ja już takich krachów widziałem. Warta - ubezpieczyciel ( już wycofany z giełdy) po powodzi tysiąclecia ( chyba 1997 rok) okrzyknięty był bankrutem,bo milionowe odszkodowania powodziowe na nim wisiały. Spadł do 28 zł. Po 3 latach kosztował 400 zł. Inny przykład - Wawel - szedł po 20 zł...kupiłem...słodycze przyszły z Zachodu...kurs zaczął spadać..sprzedałem po 18. Po kilku latach kurs doszedł do......2000 zł. ( dwa tysiące) !!!!!!!! Takich przykładów mogę wam podać mnóstwo. Dlatego apeluję - nie sprzedawajcie energetyki ! Ja,stary wyjadacz dobrze wam radzę.
Ja też już od zarania dziejów na GPW i mam też zdanie że na energetyce nie stracimy może moglibyśmy więcej zarobić ale trudno , poczekamy parę miesięcy może nawet lat i kasa będzie. Ile to razy to przerabialem z INGBSK i zawsze dobrze zarobiłem. Według mnie PGE już kończy spadki tylko chwestja czasu jak ruszy na północ, 25 to szybko nie będzie ale wierzę że 17.50 będzie. Pozdrawiam wytrwałych.