• Witam nowo ubranych pod układ oj będzie płacz Autor: ~str [78.8.168.*]
    Jak ogłoszą emisję dla banków 100 ml i dla Pawlika 50 ml a to już niebawem z wyłączeniem prawa poboru tylko dla wybranych
    przypomnę wam to .
    A ty od mego niku won 

TO WIDAĆ KIEDY PISAŁEM NIEBAWEM DODRUK 100 ML DLA BANKÓW I 50 DLA PREZESA I CO WTEDY

Jak naganiacze kto miał nosa że to podbitka pod leszcza Autor: ~srt [78.8.114.*] 2017-05-24 14:30

Ten kto sypie od roku pod dobre infa czy wy .
    Przypominam tuż przed ugodą z Big bankiemm prezes sprzedał 2800 i dal komunikat choć nie musiał a tu nagle 10 dni 
    przed infem wzrost 230 % i sru w rynek 30 k potem spadek na 7.50 i pod hińczyka podbitka do 12.50 i następne 8 k poszło
    Teraz od lutego ok 11 zł stoi i cały czas ktoś dokłada Wiec jak ? głupi czy co .

WITAM NOWO UBRANYCH OSTATNIĄ PODBITKĄ POD WYNIKI 
    CHCESZ KUPIĆ PROSZĘ  
  • Re: Witam nowo ubranych pod układ oj będzie płacz Autor: ~abc [94.254.179.*]
    Witaj str,
    chciałem ci serdecznie podziękować za twój wieloletni czarny pijar na ABM dzięki któremu jestem szczęśliwym posiadaczem od 3 lat znacznego pakietu akcji. Pisz tak dalej, popieram, brawo!!

• Re: Witam nowo ubranych pod układ oj będzie płacz Autor: ~str [78.8.168.*]
    Znaczne to ty masz niki a szczęśliwy to ja jestem gdyż w lipcu 2017 sprzedałem po 15 zł zaś ty wtedy mnie wyśmiewałeś tak jak
    obecnie a co do szczęścia zobaczymy jak będzie info o dodruku .
  • Re: Witam nowo ubranych pod układ oj będzie płacz Autor: ~LufaPytanie [94.254.180.*]
    Chlopie wez idź sobie ulzyj, znajdź babe, napij się. Napinasz się na tym forum jakby twoją misją życiową było uratowanie świata przed ABM, ktos wierzy w tą firmę, chce inwestować, niech kupuje, po co tak tłoczysz tą samą gadke po raz setny? Zdesperowany jesteś jak jakiś nastolatek który domaga się za wszelką cenę poklasku i posłuchu. Lecz kompleksy gdzie indziej a tu się wypowiadaj jak będziesz miał coś nowego i konstruktywnego do powiedzenia.
  • Re: Witam nowo ubranych pod układ oj będzie płacz Autor: ~str [78.8.168.*]
    Boli że trafnie określam przyszłość na ABM 100.ml i 50 ml dla Pawlika dodruk bliski
  • muszę przuznać - jestem psychiczny Autor: ~str [94.254.128.*]
    bez owijania w bawełnę - jestem psychiczny przypadek.
    niestety już nie do wyleczenia
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.128.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Witam nowo ubranych pod układ oj będzie płacz Autor: ~str [78.9.28.*]
    WIDAĆ RĘKĘ ADMINISTRATORA ZAPEWNE BYŁA INTERWĘCJA
    Jak ogłoszą emisję dla banków 100 ml i dla Pawlika 50 ml a to już niebawem z wyłączeniem prawa poboru tylko dla wybranych
    przypomnę wam to .
    A ty od mego niku won 

TO WIDAĆ KIEDY PISAŁEM NIEBAWEM DODRUK 100 ML DLA BANKÓW I 50 DLA PREZESA I CO WTEDY

Jak naganiacze kto miał nosa że to podbitka pod leszcza Autor: ~srt [78.8.114.*] 2017-05-24 14:30

Ten kto sypie od roku pod dobre infa czy wy .
    Przypominam tuż przed ugodą z Big bankiemm prezes sprzedał 2800 i dal komunikat choć nie musiał a tu nagle 10 dni 
    przed infem wzrost 230 % i sru w rynek 30 k potem spadek na 7.50 i pod hińczyka podbitka do 12.50 i następne 8 k poszło
    Teraz od lutego ok 11 zł stoi i cały czas ktoś dokłada Wiec jak ? głupi czy co .

WITAM NOWO UBRANYCH OSTATNIĄ PODBITKĄ POD WYNIKI 
    CHCESZ KUPIĆ PROSZĘ  
  • Re: Witam nowo ubranych pod układ oj będzie płacz Autor: ~STR [188.146.67.*]
    Dnia 2018-03-23 o godz. 17:38 ~str napisał(a):
    > Jak ogłoszą emisję dla banków 100 ml i dla Pawlika 50 ml a to już niebawem z wyłączeniem prawa poboru tylko dla wybranych
    > przypomnę wam to .
    > A ty od mego niku won 
    >
    > TO WIDAĆ KIEDY PISAŁEM NIEBAWEM DODRUK 100 ML DLA BANKÓW I 50 DLA PREZESA I CO WTEDY
    >
    >Jak naganiacze kto miał nosa że to podbitka pod leszcza Autor: ~srt [78.8.114.*] 2017-05-24 14:30
    >
    > Ten kto sypie od roku pod dobre infa czy wy .
    > Przypominam tuż przed ugodą z Big bankiemm prezes sprzedał 2800 i dal komunikat choć nie musiał a tu nagle 10 dni 
    > przed infem wzrost 230 % i sru w rynek 30 k potem spadek na 7.50 i pod hińczyka podbitka do 12.50 i następne 8 k poszło
    > Teraz od lutego ok 11 zł stoi i cały czas ktoś dokłada Wiec jak ? głupi czy co .
    >
    > WITAM NOWO UBRANYCH OSTATNIĄ PODBITKĄ POD WYNIKI 
    > CHCESZ KUPIĆ PROSZĘ  

Musisz byc BARDZO MOCNO zainteresowany Abn Solidem skoro tak skrzętnie notujesz wszystkie transakcje:-))))
    Kajet prowadzisz gdzie wszystko ZLICZASZ ?:-)))))
  • Re: Witam nowo ubranych pod układ oj będzie płacz Autor: ~LufaPytanie [85.28.128.*]
    Dokładnie kolega słusznie zauważył, że str jest bardzo mocno zainteresowany tym papierem? Tylko ciekawe z jakiego powodu skoro według niego to śmieć? Szczerze mówiąc, paradoksalnie, im bardziej ten gość odradza i obrzydza ten papier tym bardziej mnie utwierdza w przekonaniu, że warto w niego inwestować.
  • Re: Witam nowo ubranych pod układ oj będzie płacz Autor: ~str [78.8.182.*]
    Miałem to g...o i sprzedałem z wielką stratą a od 4 lat udaje mi się łapać dołki i troszeczkę odrobiłem a teraz nie odkupiłem
  • Re: Witam nowo ubranych pod układ oj będzie płacz Autor: ~gross [94.254.152.*]
    niewierni to jest giełda jednemu zabierze drugiemu da.spółka jak każda
[x]
ABMSOLID 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.