Mamy marzec, a juz co bardziej podejrzliwi sugerują, że ktoś coś wie jak będzie sprzedawało się piwo w lecie. Patrzcie na to inaczej. To wy wiecie. Prezes wie inaczej, bo on postawił swoje pieniądze na sukces. W jego psychice jest strach. A ja się nie boję. Postawiłem niedużo i wiem, że ci co kupowali akcje po 20 zł postawili na niewłaściwe osoby. Ja kupiłem niewiele wn granicach 31 gr bo przyszli nowi, którzy odpowiadają mojej mentalności biznesu. Czy to będzie dla mnie strata? Oczywiście istnieje taka możliwość i ta możliwość jest w ogólnej ocenie wyjątkowo wysoka.
Pewnie tak,wiele jest dobrych piw na rynku.Ale jeszcze dobrze by było ,żeby Konstancin można było gdzieś kupić. Nie widze go wcale na półkach w sklepach.Może tak szybko się sprzedaje?
Dnia 2018-03-23 o godz. 08:07 ~jeś napisał(a): > Pewnie tak,wiele jest dobrych piw na rynku.Ale jeszcze dobrze by było ,żeby Konstancin można było gdzieś kupić. > Nie widze go wcale na półkach w sklepach.Może tak szybko się sprzedaje? Tak to największy problem tej marki, że trudno ją kupić. W Poznaniu jest jeden sklep specjalistyczny gdzie Konstancin jest zawsze. Poza tym pojawia się różnie w małych i większych sklepach, ale właśnie tylko pojawia się i znika, czasem na kilka tygodni przynajmniej tam gdzie bywam i oglądam półki z piwami.
Dnia 2018-03-23 o godz. 10:57 ~jaś napisał(a): > No winiki powinny być bardzo dobre,dużo nowości,bardzo dobra dystrybucja,profesjonalny zarząd,myślę ,że już się nie kupi po 30 groszy Ktoś ukradł Jasia! Oddawaj kidnaperze! :D
Dnia 2018-03-23 o godz. 11:50 ~felix napisał(a): > http://www.browarczarnkow.pl/noteckie-otwarte/ 8] Skąd masz ten link? Jakieś dziwne miejsce... jakby wciąż w budowie :> Myślałem, że znam ich stronę ale to pierwszy raz widzę :>
Teraz krąży nie sprawdzona pogłoska, że Jasio wybrał wolność w "piwnym raju" - Czechach! Martwię się aby nie zdradził im jakiś naszych odwiecznych receptur piwnych i sposobów Czarnkowa na sukces w tym biznesie. Na dodatek wszystkim nam jest go po prostu i po ludzku brak Jasia, tęsknimy - Jasiu wróć, oddam ci z 10 akcji browaru - na zachętę!
Witaj ulubiony piwny celebryto, słowo się rzekło kobyłka u....potwierdzam - 10 akcji dla ciebie należą się (p.s gdybyś brachu trochę opóźnił ujawnienie się była szansa, że koledzy akcjonariusze browaru się dorzucą, nakręcałem już nawet trochę PR ale ....wyszło... tak jak tym od Czarnkowa!)!
Jasiu koleżko, my tu gadu...gadu a walizki same po peronie skaczą. Ci gamonie od browaru w tym czasie dołują akcje na maksa. Zaczynam się wkurzać bo mi wstyd, że również te tobie przyrzeczone zbili o 16% i jak ja wyglądam? Jak kloszard a nie ofiarodawca? Dziś sztuka tego szajsu jest warta tyle co ...kapsel od butelki albo "wafel" podkładka pod piwo. Tymczasem dawno cena powinna być na poziomie; jedna akcja - równa cenie piwa! ODWALAJĄ HYBA JAKIŚ OSTRY NUMER ci nasi pseudo browarnicy LiSY - PSZECHERY!
Faktycznie rano miałem u Ciebie 3,30 a wieczorem już 2,80.Jaś stracił 0,50gr. Myślę ,że oni nie odwalają żadnego numeru,to są po prostu nieudolni teoretycy,ale to jest moja opinia,mogę się mylić
Większość ludzi to jednak urodzeni komentatorzy. Nic od siebie, tylko przyjść na gotowe i szydzić. Znawcy tematu. Janusze foteli przykutych do podłogi.
Felix,jak refleksyjnie,jak poetycko.Musisz być mądrym człowiekiem,i na pewno nie należysz do tej większości od foteli. Pozdrawiam Cię,felix,tak trzymaj
Feliks raczy zapomnieć, że "ta większość ludzi" - "przychodzi" do firmy z własnymi pieniędzmi które to inwestuje w akcje, to taki DROBIAZG! Gdyby odbiorcy tych inwestycji wywiązywali się profesjonalnie i biznesowo ze składanych zobowiązań wtedy - byli by nie tylko chwaleni na forach ale co ważniejsze - wszyscy zarabiali by KASĘ zamiast martwić się, że akcja kosztuje tyle co KAPSEL od butelki!
Jaś życzy wszystkim forumowiczom Pogodnych,rodzinnych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy Dużo refleksji i pogody ducha bardziej zainteresowanym Wszystkiego rodzinnego dla wszystkich
Chyba jednak nie,jaś nic nie przepowiada ani nic nie sugeruje,jaś sobie po prostu patrzy i jak uzna że warto to się włącza do dyskusji. Żeby była również jasnośc,jaś stara się trzymać daleko od rynku akcji i giełdy ,Browar jest tu wyjątkiem
Miło mi, że się cieszysz z szybowania cen przyrzeczonych ci akcji do wartości całych 3.oo PLN (za 10 sztuk) ale rozumiem, iż nie obrazisz się oczekiwanym jeszcze dodatkowo - powiedzmy 30 krotnym, dalszym wzrostem. Wtedy 9.00 złociszów za sztukę (zaledwie równowartość średniej ceny butelki niezłego piwka a nie kapsla) dało by WIELGACHNĄ premię panu Siwkowi - przy jego blisko 7 milionach akcji a i nam na dużo skromniejszą skalę sporą satysfakcję. Dentysta ze swoimi 800 000 tysiącami też by zarobił na kolejną klinikę zembologii a nawet "felix"pewnie przestał by marudzić. Jednym słowem Polska piwna rozkwitła by dla pożytku Polaków i korzyści akcjonariuszy. Tylko p. Michael żałowała by wypisania się z tego biznesu. Nie jestem antyfeministą ale ...tego właśnie życzę tobie sobie i pozostałym akcjonariuszom!
To by było cudnie,ale czy możliwe? Pani Michel opóściła to towarzystwo? To dla mnie ciekawa informacja. Zawsze dobrze jest jak ludzie zarabiają a nie tracą pieniądze,w sumie tego szczerze im i wszystkim zaangażowanym życzę,Ale niekiedy pecha ma się na własne życzenie.Oby w tym wypadku wszystko skończyło się dobrze