Żeby zdezorientować takich leszczy jak Ty. Spread jest duży bo płynność jest mała. Płynność jest mała bo każdy czeka na info o układzie i tylko leszcz (np m.in. ty) wypuszcza papier z ręki, na fali modulacji animatora - nie jest tajemnicą, że takowy jest aczkolwiek jego ruchy mogą co najwyżej podniecać zawodników twojego poziomu. Jeszcze jakieś podstawy Ci wytłumaczyć?
Cena wtedy będzie taka, że papierem będzie sobie można tyłek podetrzeć. Taki jest dokladnie ten papier - zero jedynkowy i każdy jest tego świadom. I teraz zostaje tylko kwestia oszacowania ryzyka i wytrzymania presji. Albo jesteś gotów je podjąć albo uciekaj z tąd puki masz jeszcze możliwość.
Ja jeszcze nie odkupiłem wolę ryzko na W 20 tu karty rozdane game ower brak infa niema pod co grać . Podbitka pod obecną cenę była 2015 r teraz tylko PBG
Spoko mam kilkanaście szortów jutro spoko na samym otwarciu no max do 11 mam 30 % a ty max to 14 zł lecz kupno będzie stało nisko by tacy jak ty nie wyskoczyli a ja spokojni czekam i nic nie kupię aż się wyjaśni czy dodruk dla banków będzie w milionach jak na PBG jeśli tak to 1 grosza nie dam.
Chyba, że grasz na zyski rzędu tych 10cio procentowych wachań, sprzedając po 200 akcji. To wtedy faktycznie jest się czym podniecać, tymi "sypaczami" z 1tys sztuk i im podonym animatorom.