• Lufa odpowiedz Autor: ~str [78.8.185.*]
    Taki mądry to odpowiedz dlaczego taka wielka jest różnica pomiędzy kupnem a sprzedażą .Tak jak na wcześniejszych podbitkach
  • Re: Lufa odpowiedz Autor: ~LufaPytanie [94.254.151.*]
    Żeby zdezorientować takich leszczy jak Ty. Spread jest duży bo płynność jest mała. Płynność jest mała bo każdy czeka na info o układzie i tylko leszcz (np m.in. ty) wypuszcza papier z ręki, na fali modulacji animatora - nie jest tajemnicą, że takowy jest aczkolwiek jego ruchy mogą co najwyżej podniecać zawodników twojego poziomu. Jeszcze jakieś podstawy Ci wytłumaczyć?
  • Re: Lufa odpowiedz Autor: ~str [78.8.185.*]
    Powiedzmy że jest układ a warunkiem jest dodruk za dług i jednoczesny dla prezesa jak na PBG i co z ceną ile groszy?
    Cena wtedy będzie taka, że papierem będzie sobie można tyłek podetrzeć. Taki jest dokladnie ten papier - zero jedynkowy i każdy jest tego świadom. I teraz zostaje tylko kwestia oszacowania ryzyka i wytrzymania presji. Albo jesteś gotów je podjąć albo uciekaj z tąd puki masz jeszcze możliwość.
  • Re: Lufa odpowiedz Autor: ~str [78.8.185.*]
    Ja jeszcze nie odkupiłem wolę ryzko na W 20 tu karty rozdane game ower brak infa niema pod co grać .
    Podbitka pod obecną cenę była 2015 r teraz tylko PBG
    No i sam sobie odpowiedziałeś na pytanie, że ten papier nie dla ciebie. Dokładnie, zainteresuj się w20 albo lokatami na rorze
  • Re: Lufa odpowiedz Autor: ~str [62.87.214.*]
    Spoko mam kilkanaście szortów jutro spoko na samym otwarciu no max do 11 mam 30 % a ty max to 14 zł lecz kupno będzie stało
    nisko by tacy jak ty nie wyskoczyli a ja spokojni czekam i nic nie kupię aż się wyjaśni czy dodruk dla banków będzie w milionach jak na PBG jeśli tak to 1 grosza nie dam.
  • Re: Lufa odpowiedz Autor: ~LufaPytanie [94.254.150.*]
    Jak się wyjaśni, że jest układ i nie ma dodruku to sobie wtedy "spokojnie dokupisz"... po 60-70zł
    Chyba, że grasz na zyski rzędu tych 10cio procentowych wachań, sprzedając po 200 akcji. To wtedy faktycznie jest się czym podniecać, tymi "sypaczami" z 1tys sztuk i im podonym animatorom.
[x]
ABMSOLID -56,00% 0,11 2019-07-26 15:20:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.