• co do wiarygodnośći Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    jeden przykład

zadzwonił pan L do pana H i zapewnił go że nie jest zainteresowany kupnem Wprost , a następnie cichaczem zwinął panu H wprost z przed nosa ................................................................. to jest słowo pana L
    podobnie kupował Rzecz wtedy nadział PEKAŁO na 2,5 zeta za akcję na 3 mln papiera dzisiaj to 25 zeta za papier , PEKAŁO nigdy tej kasy nie odzyskało
  • Re: co do wiarygodnośći Autor: ~Ferdek [37.47.151.*]
    A co to ma do rzeczy, co było 15 lat temu, patrz co masz dziś. Nie tak dawno integer robił emisję po 240 zł a zwinął wszystkie z rynku po 49 zł. Taki jest biznes, jak pójdziesz do prezesa czy dyrektora to też Ci wyzna prawdę? Z choinki się zerwałeś!
    weź papierowe Wprost i zobacz ile tam reklam, wejdź na wydanie internetowe masa reklam, to co chcesz słuchać leszczy, ze to bankrut i oddać akcje MOŻE na samym dnie? Popatrz na naszą giełdę, mamy korektę ale wiecznie ona nie będzie trwać, może jeszcze ze dwa miechy. a pekało straciło i jeden z drugim będzie ciągle to pisało. Kiedy pekało miało stratę, że banksterka straciła? Ludziska w jakich wy czasach żyjecie. Jeleń na górce kupi a na dołku posłucha drugiego jelenia, stare czasy wspomni i odda na dołku akcje. Ja słucham Hossera i kupię te akcje po 1 zł, właśnie zaraz wystawię zlecenie za 90 tys zł po 1 zł bo on zawsze pisze, że do tylu dojdą a potem zbankrutuje spółka, bankrutuje tyle lat ale następnych 15-u lat nie będę czekał. Typowa technika, szybka jazda do 6 zł i powolne osuwanie się kursu i zbieranie akcji. Stary mechanizm jak świat. Za jakiś czas powtórka z rozrywki ale na bank nie zdążycie się odkupić. Pozostanie wam tylko górka ale to wasze miejsce.
  • Re: co do wiarygodnośći Autor: ~makler [83.2.189.*]
    nie pierdek
    tylko wystawiaj te swoje 90k po 1 zeta
  • Re: co do wiarygodnośći Autor: ~Ferdek [37.47.151.*]
    Makler pisałem Ci już nie raz, mam 30 tys akcji i będę dokupywał, tylko za słabo schodzą w dół ale ciągle obserwuję i trzymam rękę na pulsie. Marzy mi się powtórka z rozrywki czyli jazda do góry kilkaset procent. Tego już nie odpuszczę jak i tamtej jazdy nie odpuściłem.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.51.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
PMPG 0,00% 2,06 2025-10-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.