Dnia 2018-03-16 o godz. 10:43 ~zyga_1 napisał(a): > Ty jesteś, czy tylko udajesz głupka? Z tego badziewia (badziewia dla maluczkich oczywiście) już zapewne niczego dobrego nie zaznasz!
on nie udaje, on jest taki
i do tego myśli, ze im więcej napisze naganiających wpisów, tym kurs rośnie
nie ma wiedzy ani o spółce, ani o tym co dzieje się w czasie sesji
Dnia 2018-03-16 o godz. 11:16 ~janson napisał(a): > Celowe zanizenie jeszcze raz powtarzam znam tą spółke na wolot......Chodzi im o to żebyście wyzbyli się papierka jak najniżej.....
bzdura - z tego, co piszesz (i jak naganiasz z innymi podobnymi do ciebie jankami, grendami, jonatami, jolami itd.) i co widać od lat wynika, że wcale nie znasz tej spółki i nie widzisz, jak fundy stąd uciekły, jak zwiewali prezesi, jak po dywidendach kurs nie podnosił się do poziomu sprzed odcięcia (nawet teraz jest niżej po tej śmiesznej dywidendzie zaliczkowej) i jak mci od lat nie ma komu sprzedać daty, a rynek omija z daleka mając nauczkę z actiona
wiec nie nawijaj bzdurnego makaronu na uszy o zaniżaniu przed odpałem, skoro tu cały czas jest usiłowanie podtrzymywania kursu pod wywalanie i każdy naiwniak, który staje na kupnie jest tu niecierpliwie wyczekiwany
Reinwestowanie to mechanizm którego nie jesteś w stanie pojąć, jak wynika z twoich wpisów :)))))))) Nie martw się tym :)))))) Zapamiętaj tylko że im niżej zjedzie kurs po kolejnej dywidendzie, tym większy zysk będzie w efekcie końcowym :)))))))
Chłopczyku gram na giełdzie juz blisko 20lat a Ty masz za sobą 3letnia kadencję więc o czy mowa....Cały czas narzekasz na spółke to dlaczego tu siedzisz na forum?Powiedz wszystkim dlaczego akurat tu jesteś?
Dlatego ze chciałem wejść krótkoterminowo pod odbicie od linii trendu wzrostowego, czekałem na potwierdzenie sygnału jednak ono nie nastąpiło, tym samym wszystkie sygnały kupna zostały zanegowane i Spółkę dzieli tylko chwila od paniki, obserwuję ale niekupuję. Branżę znam doskonale, gram też od dawna na Asbisie, ale to już inna bajka. Mamy już 1,96 a Wy dalej swoje, może po 1,70 nabierzecie trochę pokory. I co mi po 20 letnim doświadczeniu jak popełnia się podstawowe błędy, jestem pewien że modlicie się teraz żeby jakoś z tego wyjść. Ja nikomu źle nie życzę ale teraz kolejny poziom jak dla mnie do kupna to 1,7-1,8 .
Ktoś na Asbisie pisał o ABC i tak się zainteresowałem bo pokrewna branża, nudzi mi się w pracy bo dziś piątek. Czekam na 1,70 i chcę kupić, no może parę groszy wyżej- będzie widać. Wszystkim nie muszę się chwalić tu na forum, zwłaszcza że wiele osób skrzywdzonych przez długoletnie spadki boi się prawdy i obraża innych. Każdy ma swój plan, ja spokojnie czekam aż krew się rozleje a ktoś inny krwawi...
Tak, też widzę dystrybucję... Tak na prawdę to linia trendu spadkowego długoterminowego nie została przebita, najbliższe wsparcie w takim rozgrywaniu to 1,60 ... a to tylko 30 parę groszy. Trzymam się z dala i czekam.