• Nick mnx Autor: ~Paracelsus [94.254.240.*]
    Dla ciekawych. Proponuję prześledzić IP z których nadaje mnx. Na ilu forach i pod jakimi nickami nagania . Pewien człowiek mi dzisiaj pięknie przefiltrował . Sam powiedział że łatwo jest stworzyć portret psychologiczny z tych wpisów.
  • Re: Nick mnx Autor: ~Mnx [31.0.123.*]
    Lal hahaha
    niesamowite
    szkoda, ze nie sprawdziliscie tak spolki minox haha
  • Re: Nick mnx Autor: ~lukasz [165.225.84.*]
    MNX, co myślisz o spółce InfoSCAN? Warto kupować?
  • Re: Nick mnx Autor: ~mnx [5.60.133.*]
    myślę, że sukces kursowy INFOSCAN powtórzy NESTMEDIC. Infoscan trzeba było brać rok temu jak chodził po 1 zł :) 
    teraz już podpisują pierwsze umowy czyli kupuj plotki sprzedawaj fakty

jakbym miał wybierać w co włożyć kasę i do wyboru te 2 spółki wybrał bym NESTMEDIC

• Re: Nick mnx Autor: ~lukasz [165.225.84.*]
    to po co salej naganiasz na infoscan?
  • Re: Nick mnx Autor: ~mnx [37.248.159.*]
    a gdzie ja naganiam na infoscan ? Nie napisałem na tamtym wątku ani jednej wiadomości. haha
    co się z wami dzieje  ?
    wiem, że rządzi PiS ale czy wam tez się udzielają te podejrzenia o zdradach, spiskach ?
  • Re: Nick mnx Autor: ~Kutos [94.254.226.*]
    Ciekawe, że ochoczo chwali się (po fakcie) wzrostami innych spolek żeby uwiarygodnić swoje naganiania na spadki, ale na forach tych spółek nie ma jego wpisów W OGÓLE
  • Re: Nick mnx Autor: ~Paracelsus [94.254.244.*]
    Ja mam podejrzenie że orzeł który zrobił tyle szumu to także Mnx
  • Re: Nick mnx Autor: ~mnx [5.60.133.*]
    a co szukasz moich wpisów ?
    jacy wy śmieszni jesteście haha
    na Ślaskich Kamienicach pisałem od października pod Nickiem SLASK lub SLASKIEKAMIENICE możesz sprawdzić haaha

już w listopadzie jak dobrze pamiętam na pytanie jakie akcje mam odpisałem skład swojego portfela tj na tamten czas było to:

ABC Data kupno 2,04 sprzedaż 2,19 i wzięta dywidenda 8 groszy na akcję
    ROBYG kupno 3,14 sprzedaż 3,5-3,51 (po ogłoszenie wezwania jak widać się posmieszyłem po podnieśli cenę zakupu)
    QUMAK - sprzedałem również z zyskiem chociaż dużo mniejszym niż mogłem
    Nestmedic obecnie średnia zakupu spadła mi z 8 z kawałkiem do 7 z kawałkiem na razie na minusie ale kilka tygodni/miesięcy się to zmieni 
    Śląskie Kamienice zakup od 2,6 do ostatnio nawet po 3,7

obecnie mam 2 ostatnie pozycje plus zapas gotówki

i już tłumaczyłem, że na spółkach gdzie nie ma leszczy, ulicznych grajków, bankierowych płotek, zarząd jest wiarygodny i przedstawia prawdziwe komunikaty a WZA które ogłasza są organizowane a nie robione na podpuchę to ...nie muszę się udzielać

po za tym nie mam z kim tam się wdawać w spory bo akcje i spółki nie są zaleszczone i dzięki Bogu :)

pewnie się zacznie jak Slaskie Kamienice dojdą do 10 zł czy Nestmedic do 12 (cena z IPO) to i będzie większy ruch.

• Re: Nick mnx Autor: ~Paracelsus [94.254.244.*]
    Pogrążasz się mnx. Orzeł także i inne nicki także twoje. Jesteś niewiarygodny. W dodatku pewne wpisy których dokonałeś są dowodami działania na szkodę min moją. Także pisz sobie już co chcesz.
  • Re: Nick mnx Autor: ~mnx [37.248.159.*]
    łal hahahahahaha
    jeszcze mi wmówcie, że mam schizofrenię
    ale tu folklor haha
    najpierw pisałem jako orzeł byście ustawiali zlecenia na S by sprawdzić ile akcji jest a później jako mnx przelogowywalem się by zmienić IP i jako mnx pisałem, że orzeł to naganiacz ze strony minox sa i by tego absolutnie nie robić 

super :) wasza logika mnie kładzie na łopatki
[x]
MINOX 16,67% 0,07 2019-02-15 09:41:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.