Dla ciekawych. Proponuję prześledzić IP z których nadaje mnx. Na ilu forach i pod jakimi nickami nagania . Pewien człowiek mi dzisiaj pięknie przefiltrował . Sam powiedział że łatwo jest stworzyć portret psychologiczny z tych wpisów.
myślę, że sukces kursowy INFOSCAN powtórzy NESTMEDIC. Infoscan trzeba było brać rok temu jak chodził po 1 zł :) teraz już podpisują pierwsze umowy czyli kupuj plotki sprzedawaj fakty
jakbym miał wybierać w co włożyć kasę i do wyboru te 2 spółki wybrał bym NESTMEDIC
a gdzie ja naganiam na infoscan ? Nie napisałem na tamtym wątku ani jednej wiadomości. haha co się z wami dzieje ? wiem, że rządzi PiS ale czy wam tez się udzielają te podejrzenia o zdradach, spiskach ?
Ciekawe, że ochoczo chwali się (po fakcie) wzrostami innych spolek żeby uwiarygodnić swoje naganiania na spadki, ale na forach tych spółek nie ma jego wpisów W OGÓLE
a co szukasz moich wpisów ? jacy wy śmieszni jesteście haha na Ślaskich Kamienicach pisałem od października pod Nickiem SLASK lub SLASKIEKAMIENICE możesz sprawdzić haaha
już w listopadzie jak dobrze pamiętam na pytanie jakie akcje mam odpisałem skład swojego portfela tj na tamten czas było to:
ABC Data kupno 2,04 sprzedaż 2,19 i wzięta dywidenda 8 groszy na akcję ROBYG kupno 3,14 sprzedaż 3,5-3,51 (po ogłoszenie wezwania jak widać się posmieszyłem po podnieśli cenę zakupu) QUMAK - sprzedałem również z zyskiem chociaż dużo mniejszym niż mogłem Nestmedic obecnie średnia zakupu spadła mi z 8 z kawałkiem do 7 z kawałkiem na razie na minusie ale kilka tygodni/miesięcy się to zmieni Śląskie Kamienice zakup od 2,6 do ostatnio nawet po 3,7
obecnie mam 2 ostatnie pozycje plus zapas gotówki
i już tłumaczyłem, że na spółkach gdzie nie ma leszczy, ulicznych grajków, bankierowych płotek, zarząd jest wiarygodny i przedstawia prawdziwe komunikaty a WZA które ogłasza są organizowane a nie robione na podpuchę to ...nie muszę się udzielać
po za tym nie mam z kim tam się wdawać w spory bo akcje i spółki nie są zaleszczone i dzięki Bogu :)
pewnie się zacznie jak Slaskie Kamienice dojdą do 10 zł czy Nestmedic do 12 (cena z IPO) to i będzie większy ruch.
Pogrążasz się mnx. Orzeł także i inne nicki także twoje. Jesteś niewiarygodny. W dodatku pewne wpisy których dokonałeś są dowodami działania na szkodę min moją. Także pisz sobie już co chcesz.
łal hahahahahaha jeszcze mi wmówcie, że mam schizofrenię ale tu folklor haha najpierw pisałem jako orzeł byście ustawiali zlecenia na S by sprawdzić ile akcji jest a później jako mnx przelogowywalem się by zmienić IP i jako mnx pisałem, że orzeł to naganiacz ze strony minox sa i by tego absolutnie nie robić