kto posłuchał mógł sprzedać MINOX w cenach 25-30 groszy i pakować SLK do ora poniżej 3 zł :) Tak czy inaczej SLK idzie w kierunku 5 zł bo mniej więcej tyle potrzebują do kapitalizacji która pozwoli im przejść na główny parkiet.
aha proszę nie zapominać, że "naganiałem" na NESTMEDIC, dalej mam w portfelu co prawda ze stratą ale wczorajsza podpisana umowa z Medicover siecią która posiada łącznie kilkaset swoich i współpracujących placówek w Polsce o pewnie jeszcze więcej na świecie (firma skandynawska) daje pozytywny obraz na przyszłość. A negocjują jeszcze i z Niemcami i innymi krajami.
Tak przypominam co by nie było, że nie pisałem odpowiednio wcześniej.
czemu na forum śląskich kamienic nie jesteś nawet w 1% tak aktywny jak tutaj, w dyskusji o spółce, której akcji nie masz W OGÓLE? Odpowiadam, ponieważ jest to prymitywna próba uwiarygodnienia twojego żałosnego naganiania na spadki minoxa. Rozumiem, że postawiłeś wszystko na jedną kartę i zwietrzyłeś okazję życia na minoxie, stąd ta rozpaczliwość. Mam nadzieję, że nikt nie da ci się oszukać.
bo ma normalnych spółka zarabiających pieniądze, wypłacających dywidendy, uczciwie komunikujących się z akcjonariuszami, ogłaszające WZA i je organizowanie nie muszę się jarać na forach. Po za tym tam jest spokój, nikt nie nagania
natomiast tu...cóż sami widzicie :)
tak oczywiście naganiam na spadki bo na MINOXcie gram na krótko hahaha
odpowiedzcie sobie na pytanie, jak by było tak kolorowo jak piszecie, a jak pisali niespełna rozumu ci co bredzili o kurcie 1 zł czy 2 zł to to czy teraz ktoś kupuje akcje po 15 zy 17 goszy nie MA ŻADNEGO ZNACZENIA
wbijcie sobie do ŁBÓW - TRWA DYSTRYBUCJA AKCJI które pod progowo poszły na słupy !
a jednak się jarasz na forach, skoro na ŚK nerwowo naganiasz na wzrosty pod nickiem "slk". Dużo masz jeszcze takich spółek, gdzie spamujesz jak opętany, próbując manipulować kursem?